LÁJFHEKK

Heti kedvenc: papucsok 5000 forint alatt

2017. június 28., szerda 10:47

Ha eddig csak az áruk tartott vissza attól, hogy vegyél magadnak egyet, akkor mutatunk pár akciós darabot.

Ha vársz egy kicsit, lehet, hogy olcsóbban is megúszod a vásárlást, addig is mutatunk pár szettet, amiből ihletet meríthetsz. 

Szerzőnk - ha nem is a mostani kánikulában - de kipróbálta, milyen papucscipőben az élet. A klaffogást valószínűleg nehéz megúszni, de azért lehet találni kényelmes darabokat, és egy olyan fekete színű darabhoz, ami a képen is látható, viszonylag könnyű felöltözni. 

Fémesen fényes szandálokból és papucsokból idén sem lesz hiány, és nem csak egyszerűbb szetteket lehet feldobni velük, megfelelően összeválogatva a darabokat, akár a feltűnőbb összeállításokkal is tudnak működni. Mi most inkább az előzőre mutatunk példát, de ez senkinek ne vegye el a kedvét a kísérletezéstől. 

Persze nem csak lapos talpú papucsokat kapni, a tömbsarkú társaikból is bőven van választék. Éppen hosszú nadrághoz is fel lehet venni ezeket, de leginkább ruhákkal, szoknyákkal, illetve nadrágszoknyákkal mutatnak igazán jól. 

Igen, vannak gyárilag letaposott hátuljú cipők, pontosabban papucscipők is. Nem tudjuk, hogy túlélik-e ezt a szezont, és bevalljuk, még nem próbáltuk ki, hogy milyen is viselni egy ilyen lábbelit, de egy nyáriasan laza szetthez optikailag nyilván, hogy illenek, és a sarkunkat biztosan nem törik fel. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta