LÁJFHEKK

Heti kedvenc: lenfelsők kánikulához 10 ezer forint alatt

2017. június 21., szerda 11:12

Ha nem akarsz poliészterben pácolódni a hőségben, akkor van pár tippünk.

Ilyen forróságban a műszálas ruhákat jobb a szekrényben pihentetni, és inkább pamutból és lenből készült cuccoknak kell teret adni. A hajtás után mutatjuk is, mit kínálnak az üzletek, és hogyan lehet hordani a nyárkompatibilis felsőket. 

Egy egyszerű lenből készült inggel indítunk, amihez szinte bármit fel lehet venni. Ha egyszer kicsit hűvösebbre fordul az idő (vagy az irodában a légkondi fel van tekerve), akkor mondjuk egy patchwork farmernadrággal is, de nagy forróságban lehet, hogy a short lesz a jobb választás.

Múlt héten az elegánsabb rövidnadrágok voltak sorozatunk aktuális főszereplői, és most visszatérnek egy szett erejéig. Aki akarja a lenfelsőhöz választhat lenshortot is, de bizonyos esetekben az már lehet, hogy túl sok lenne a jóból. 

A kockás minta a nyár egyik nagy visszatérője. Ha nem vagy annyira kísérletező kedvű, akkor a mintás blúzokat egyszínű, egyszerűbb fazonú nadrágokkal vagy szoknyákkal párosítsd, de azért egy kis turpisságot nyugodtan belecsempészhetsz mondjuk egy különlegesebb táska formájában. 

Szerencsére a kevésbé visszafogott színek kedvelői is megtalálhatják a számításukat, a napsárgánál pedig nyáriasabb árnyalat alig van, és ha igazán ki akarsz tűnni a tömegből, akkor egy mintás aljjal párosítod. Utóbbiból elég nagy választék van, és ha nem vagy biztos abban, hogy ez a te műfajod, várd meg, amíg felpörög a leárazás, és már baráti áron is hozzá tudsz jutni mondjuk egy virágos nadrághoz. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta