LÁJFHEKK

Így választhatod ki a tökéletes nude rúzst

2017. június 13., kedd 17:19

A Women's Health szerint az ajkak belső részét kell tüzetesebben szemügyre venned, ha felelős döntést kívánsz hozni.

Persze más olyan trükkök is akadnak, amire volt már mersze embereknek rábiggyeszteni a „tökéletes” jelzőt, ilyen volt a gyors mellbimbó csekkolás útján történő kiválasztódás elve is. Az új trükk szintén a test egy gyakran rejtve maradó tájékát, illetve annak színét hívja segítségül a választáshoz: a Women’s Health szerint az alsó ajkak belső része a nyerő. 

shutterstock 655088797

Belbecs

Az ötlet egy sminkestől, Mally Roncaltől származik. Szerinte a legjobb megoldás az, ha egy egy vitán felül nevetséges mozdulattal összecsippentjük összecsippentitek az alsó ajkaitokat, és az ott látható, a külvilág felé forduló ajakrészeknél sötétebb szín alapján hozzátok meg a nagy döntést. Roncal szerint ezután nincs mit tenni, mint feldobni a rúzst, és mosolyogva belelovagolni a naplementébe. Én mondjuk simán világosabb ajakszegmensekre bukkantam Roncall utasításai alapján, de hála a jó Istennek nekem nem is kell ilyen dolgokkal foglalkoznom.

Külcsín

Biztos, ami biztos azért egy másik sminkest is megszólaltatott azért a Women’s Health, lehet, hogy ők sem bíztak vakon és feltétel nélkül Roncall ajakbiggyesztős módszerében. Jamie Greenberg nem is kockáztat sokat: aki amúgy a rózsaszínes árnyalatú rúzsokat részesíti előnyben válasszon hűvösebb színű natúr rúzst, aki pedig téglaszínekben és barnákban gondolkozik, szavazzon a melegebb színekre. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta