LÁJFHEKK

Heti kedvenc: nyári ruhák 10 ezer forint alatt

2017. június 7., szerda 13:46

Szereted a pántos ruhákat? Íme négy pénztárcafüggő tipp.

A vállakat teljesen szabadon hagyó ruhák tavaly iszonyatosan népszerűek voltak, és az üzletek kínálatát végignézve ez idén sem lesz másként. Hogy jövőre kikopik-e ez a trend, azt nem tudni, de az biztos, hogy egy pántos ruhával nem nyúlhatunk mellé. A hajtás után be is mutatunk párat, és azt is, hogyan lehet hordani. 

Több márkánál is kapni már háromezer forint alatt ujjatlan ruhákat, színben és mintában is van választék, ha kell valami a rohangálós napokra. Persze a megfelelő kiegészítőkkel egy ilyen pénztárcabarát darab is lehet egy csinosabb, elegánsabb szett része.

Nyáron az ember nehezebben viseli a testre tapadó ruhadarabokat, ezért is jó, ha mindenkinek a ruhatárában van legalább egy bő ruha, ami legfeljebb a mellrésznél simul hozzánk. Hogy mivel vesszük fel, mondjuk egy vászon tornacipővel, lapos  talpú papuccsal vagy egy parafatalpú platform szandállal, az már ránk van bízva.  

Ha meg szeretnénk választani, hogy kihangsúlyozzuk-e az alakunkat vagy tényleg azt akarjuk, hogy a bőrünk csak minimálisan érintkezzen a külső rétegekkel, akkor érdemes beszerezni egy vékonypántos, derékban meghúzható ruhát, ami persze lehet midi- vagy éppen maxi hosszúságú is. 

A szatén hűvös tapintású, így egy ilyen vagy ehhez hasonló anyagból készült ruha jó választás lehet a forró nyári estékre. Persze nappal is bátran hordhatod, ha praktikusabb, lezserebb táskát és lábbelit választassz hozzá. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta