Esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhákat kapsz most 20 ezer forint alatt.

Négy árkategóriában néztük meg, hogy mire számíthat az, akinek most kell vásárolnia egy csinosabb kisruhát.

Oké, egyre több az őszi és téli esküvő, de azért alapvetően a legtöbb ifjú pár május és szeptember között mondja ki a boldogító igent. Pár éve már végigjártuk a boltokat, hogy megnézzük, milyen ruhák közül válogathat, aki hivatalos egy ilyen eseményre, és a régi galériát átpörgetve rá kellett jönnünk, olyan átütő változás nem történt ezen a fronton. Azért mégis érdemes körülnézni, főleg, ha szükséged van egy csinos ruhára, amit akár a hétköznapokon is tudsz hordani. 

7 ezer forint alatt

Indulás előtt 5000 forintra lőttem be a legalsó összeget, de az már az első helyen kiderült, hogy muszáj egy kicsit megengedőbbnek lenni. Nem mondom azt, hogy sokkal könnyebb lett a dolgom, még így is elég szűkös az alsó árkategória kínálata, de azért nem reménytelen a helyzet, találtam olyan darabokat, amiket simán fel lehet venni esküvőre is. Ha fast fashion üzletekben nem találod meg ennyiért azt a ruhát, ami megszólít, akkor lehet, hogy érdemes körülnézni a használt ruhákat árusító üzletekben. 

10 ezer forint alatt

Itt azért már kinyílik a világ, a Zarában hihetetlen sok ruha van 9995 forintért, de a többi márkánál is bátrabban lehet válogatni. Persze van, ahol ennyiért csak műszálas ruhákat kapni, ami a nyári melegben nem annyira ideális, de a mostanában oly' divatos világoskék, fodros pamut miniruhák egész jó vásárnak ígérkeznek. 

15 ezer forint alatt

Ha minden álmod az, hogy csipkeruhában menj esküvőzni, akkor bizony mélyebben a pénztárcádba kell nyúlni, és szinte mindegy, melyik márkánál szerzed be az álomszetted. Ugyan sokak szerint a mintás  vagy feltűnő színű ruha nem éppen a legjobb választás egy ilyen eseményre, azért nem hisszük, hogy manapság a fiatal párok közül ezen bárki is tényleg fennakadna, és ebben az árkategóriában tényleg nagyon szép virágmintás ruhákat kapni. 

20 ezer forint alatt

Ez már komolyabb befektetés, főleg, ha valaki a menyasszonyhoz hasonlóan csak egyszer akarja felvenni az alkalomra szerzett ruhát. Hátha még hozzáillő kiegészítőket is kell venni! Az üzletekben nem is igazán találtunk túl sok ruhát ebben az árkategóriában, de ha valaki szeret kockáztatni, akkor érdemes körülnézni a webshopokban, ott már több mindent találni. 

Bónusz: Táska és cipő is kell? 

A fast fashion boltok kínálatánál maradva ezt a kört darabonként, de bizonyos esetekben együtt is meg lehet úszni 10 ezer forint alatt, és jó esetben talász egymáshoz illő kiegészítőket. Ebben persze nem feltétlenül kell bízni. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek