CSODAMÓDSZER: fogselyemmel a miteszerek ellen

Sose hagyd el a házat fogselyem nélkül!

Miteszerpionírok

Ugyan nem az ő nevéhez fűződik a módszer kitalálása, hisz a technika igazi úttörőjének (persze lehet, hogy ő is lopta) videója már november óta népszerűsíti a cseppet gusztustalan, de annál hatékonyabb eljárást. A Women’s Health fogselyem alapú miteszer eltávolítást taglaló cikke gyakorlatilag történelmi áttekintés a műfaj nagyjainak újításairól.

A post shared by Sukhi Mann (@sukhimann_) on

Az aszpirinmaszkot se felejtsd el

A fogselyemmel orra támadás népszerűségének újabb fellendülését Sukhi Mann-nak köszönhetjük, aki szemlátomást szívesen viszi a saját bőrét a vásárra. Sukhi wasabival puffasztja az ajkait, és aszpirinből készült maszkkal száll harcba az akne ellen. A fogselymes módszernél mi sem egyszerűbb: gőzöljük meg a kérdéses felületet, majd vessük be nyeles fogselymeket, és arassunk, mint egy kombájn.

A post shared by Sukhi Mann (@sukhimann_) on

Minden bőrgyógyász (1) ezt ajánlja

A Women’s Health egy bőrgyógyászt is megkérdezett, hogy vajon biztonságos-e a módszer, és úgy tűnik, a kísérletező kedvű arctisztítók ezúttal zöld utat kaptak. Dr. Joshua Zeichner szerint ugyanis „a fogselymes módszer hatékony lehet a nem túl mélyen ülő miteszerek eltávolítására, csak arra érdemes figyelni, hogy ne nyomjuk rá a fogselymet a bőrre.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek