Kés, strandcucc és táska jár annak, aki hűséges

Menő kések, strandkiegészítők, takarítóeszközök, focilabda vagy utazótáska lehet a tiéd olcsóbban ha hűséges vagy egy bolthoz.

Hogy hányan lehetnek azok, akik minden héten áttanulmányozzák az akciós újságokat, majd összevetik, hogy mi is kellene a háztartásba és ennek megfelelően végiglátogatják a boltokat, azt nem tudjuk. Viszont azok, akik mindig ugyanoda járnak vásárolni vagy ugyanaz a benzinkút esik útba, könnyen összegyűjthetik a vásárlásuk mellé kapott kis matricákat, hogy aztán beszerezzenek ezt-azt. 

Nem állítjuk, hogy kést vagy utazótáskát nem lehet máshol beszerezni (akár olcsóbban is), de az vitathatatlan, hogy a hűségakciók többsége sikeres, és az emberek nagy lelkesedéssel ragaszgatják a körömmatrica méretű kis ragacsokat a kuponfüzetbe, vagy kereskednek a teli füzetekkel az interneten. Megnéztük, hogy most éppen mit lehet akciósan vásárolni, és hova érdemes átszokni abból a boltból, ahol éppen semmit sem lehet gyűjteni. 

Spar a késdobálók Mekkája

Jamie Oliver kések mellett grillezéshez használható dolgokat is be lehet beszerezni a Sparban. Ezer forintonként jár egy pont, majd 25 pontonként vehetsz egy akciós terméket, a kedvezmény mértéke pedig 50-80 százalék. A késekre a legnagyobb a kedvezmény, az univerzálistól a szakácskésen keresztül a hámozó vagy a santoku késig bármilyet be lehet szerezni, 1999 forinttól 3999 forintig. Grillezéshez vehetsz tisztító kefét, grillcsipeszt vagy olyan húsforgató lapátot, aminek egy élével vágni is lehet. Ha pedig igazán menő grillezőt szeretnél, akkor két, szintén Jamie Oliver nevét viselő grillsütő közül választhatsz, az egyiket 13 349 forintért, a nagyobbat pedig 39 999 forintért veheted meg. 

jamie spar

Strandcuccok a Rossmanntól

Balatoni kollekciót dobott piacra a Rossmann, és a promócióval thaiföldi nyaralást is lehet nyerni, több ezer azonnali ajándékot vihetsz haza, vagy éppen gyűjtheted a pontokat. 4000 forint feletti vásárlás után kapsz egy sorsjegyet, amivel azonnal nyerhetsz, az online kódot pedig feltöltheted a további nyereményekért. A szelvényen találsz még egy strandtáska- és törülközőkupont is. Ha két ilyen kuponod van, akkor a strandtáskát 3999 forint helyett 2599 forintért veheted meg, a balatoni hangulatú törölközőt pedig 1599 forintért. Ha öt kuponod van, akkor a strandtáska már csak 999 forintba kerül, az eredetileg 3999 forintos strandörölköző pedig 599 forint lesz. 

strandcucc rossamann

Úti cuccok tankolás közben

Az OMV akciójában hátizsákot és utazótáskát lehet kapni. A Lotto márkájú termékekhez úgy juthatsz hozzá, hogyha normál üzemanyagot tankolsz, akkor 10 literenként 1 pontot kapsz, ha prémiumot, akkor pedig 2 pontot, ja, és a kávéért is jár egy pont. Összesen hat matrica kell ahhoz, hogy egy terméket kedvezményesen megvehess. A kínálatban 14 999 forintért szerepel gurulós bőrönd, 5999 forintért sporttáska, de lehet venni válltáskát, női táskát, sőt focilabdát, vízilabdát és röplabdát is, valamint az ezekhez tartozó pumpát. 

omw
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek