A hétvége a kuponozásról szól majd

Kuponozás lesz a héten, de újság nélkül is egy rakat kedvezmény vár a boltokban.

Ezen a hétvégén tartják a Joy-napokat, ami azt jelenti, hogy a plázákat embertömeg szállja meg a kedvezményes vásárlás reményében. De jól járnak azok is, akik bútort vennének vagy lakásfelújításban gondolkoznak, mert nekik is vannak tippjeink erre a hétre. 

Jótékonykodás kedvezményekért

Május 14-ig a Premier Outlet Centerbe viheted el a megunt, de jó minőségű használt ruhákat vagy sportszereket és adhatod le az adománypontokon, hogy eljuttassák a rászoruló családoknak, cserébe pedig kedvezményt kapsz a boltoktól. 

Kuponozás egész hétvégén 

Csütörtökön lehet menni a Mammutba kuponozni, ahol akár nyaralást is lehet foglalni kedvezményesen, de átlagosan 20 százalékot spórolhatsz a boltok ajánlatin. 

Aki lakásfelújítást tervez, a közepén jár vagy csak egy-két dolog hiányzik a tökéletes otthonhoz, annak hétvégén megéri kilátogatni a Max Citybe, mert egész hétvégén születésnapot tartanak és akcióznak. A kuponfüzetet innen is le tudod tölteni. 

134075366
Michael Nagle / Getty Images Hungary

Féláras kedvezmények

A kuponok között meglepően sok a féláras (vagy majdnem féláras kedvezmény). Persze elsősorban a drogériákban találsz ilyet, a DM-ben például a Veet és Scholl termékek, Schauma hajápolási termékek, Zendium szájápolási szerek lesznek kuponnal féláron, de vehetsz Alverde, Astor, L'oréal, Maybelline, Rimmel dekorkozmetikumokat, Antonio Banderas, Playboy vagy Beyonce parfümöt, Blend-a-med fogkrémet, Cologate fogkefét. Ha hajfestékben gondolkodsz, akkor Garnier, Syoss a választék, dezodorban pedig Fa, Garnier és a Dettol termékek is féláron lesznek.

A Rossmannban 40 százalék kedvezményt kapsz a Scholl talpbetétekre és elektromos talpreszelő készülékekre, féláron vehetsz Astor sminktermékeket, ráadásul nem kell egy árura korlátoznod a kuponodat, ahogyan a 40 százalékkal olcsóbb Guess vagy Katy Perry parfümből is feltankolhatsz a rokonoknak is. 40 százalékkal olcsóbbak a Maybelline sminktermékek, Max Factor és Rimmel kozmetikumokat, valamint Selly Hansen körömlakkot, Signal White fogfehérítő tollat pedig féláron vehetsz

A drogériák mellett vehetsz olcsóbban napszemüveget és optikai szemüveget is, mert az Optika Plusban még a lencsék is szemüveglencsék is féláron lesznek, a Trend Optikában pedig 20-50 százalékkal olcsóbban juthatsz napszemüveghez és optikai kerethez. De orvosi kezeléseket is találsz jelentős kedvezménnyel, például 40 százalékkal olcsóbban mehetsz végleges szőrtelenítésre, vagy féláron fehérítheted a fogaidat, sőt csontkovácsra vagy gyógytornára vagy alakformáló bérletre is beválthatod. A Ludwig Múzeum éves bérlete is jó vétel féláron. 

Akciók kupon nélkül

Az Edigital webáruházban a 0 százalékos THM mellett kiárusítás is van. Az Emag készletkisöprést tart, így 38 százalékkal olcsóbban kombinált hűtőt, 37 százalékkal kevesebbért pedig klímát vehetsz. Dee 55 százalékkal olcsóbban juthatsz hozzá HP asztali számítógéphez, a Philips villanófényes szőrtelenítő is 38 százalékkal olcsóbb, és 40 százalékkal olcsóbban gyerekülést is vásárolhatsz. A Media Marktban mobilokat 20 százalékkal, laptopokat 27 százalékkal olcsóbban adják, ha pedig JBL bluetooth hangszórót veszel, akár Las Vegasba is eljuthatsz. A Hervis akciójában KTM biciklit vehetsz 110 ezer forinttal olcsóbban.

123992175
Bloomberg / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek