LÁJFHEKK

Unatkozol az irodában? Vasalj bacont!

2017. május 8., hétfő 18:30 |

Ms. Yeah máshogy definiálja az irodai munkát, a gépelés helyett 10-ből 9-szer a gépházon főzést választaná.

Ms. Yeah, más néven Mademoiselle Xiaoye az irodában főz. Az asztalnál. Vasalóval. És ha nincs vasaló, jó neki az üres kólásdoboz is.

Yeah (a Marsról jött sétáló recept – az ő szavai!) szemlátomást elég magas pozíciót tölt be a munkahelyi hierarchiában, hiszen az iroda mostanra csak kellék a sokszor egész napokat igénybe vevő, kreatív főzőshowkhoz. Jól látszik ez abban a videóban is, amiben egy hősugárzó segítségével készít nyárson sültet, ami úgy tűnik lehetséges, bár szemlátomást időbe tellik. Szerencsére erre is van megoldás, ha sokáig tart az irodai nyárson sütés, foglaljuk le magunkat kötéssel!

Ms. Yeah úgy tűnik a napokban új YouTube-csatornával indult hadba, de saját elmondása szerint már az első videója előtt izgatták az irodai eszközhiány jelentette kihívások, régóta szórakoztatja tehát magát vízforralóban tésztabatyuzással, és az is eszébe jutott már, hogy a saját ágyát használja fel tűzifának egy jó sütögetéshez. Egyszóval Yeah a nagy kihívások embere, valószínűleg ő az egyetlen ember a Földön, aki még egy Dolce hűtőre is nemet tudna mondani. 

Az új YouTube-profil egyelőre csak pár irodai gerillaakció megtekintését teszi lehetővé, de Yeah azt mondja, heti rendszerességgel fog posztolni. Sok izgalmas dolgot létrehozott már, a már említett kólásdobozt például popcorn készítésére használta fel, de a Quartz cikkében látható válogatásban előkerülnek a fúrók is, a számítógépek gépházából, vagy alufóliával bevont fiókokból készült főzőalkalmatosságokról nem is beszélve. Tésztabatyut pedig ruhagőzölővel is elő lehet állítani.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta