Ültess te is alsónadrágot!

Az ördög nem alszik. Most épp Kanadában tevékenykedik, és az emberek alsónadrágjaira fáj a foga.

Sajnos nem alsónadrágfát fedeztek fel, pedig nagy segítség lenne, ha fáról szedhetnénk az alsónadrágot, mint a szilvát. Ellenkezőleg, a Kanadai Talajjavító Társaság (vagy Talajfejlesztő Bizottság, esetleg Kanadai Nemzeti Talaj Konzultáció) az alsónadrágjainkat akarja!

A valószínűleg egyszerűen csak gonosz Termőtalaj Testület azzal az ürüggyel próbálja elvenni az emberek verejtékkel, kínkeserves robottal megszerzett alsónadrágjait, hogy azok el-, majd kiásásával felmérhető a társaságot foglalkoztató egyetlen dolog: a talajminőség.

A módszer lényege: venni kell egy pamutból készült alsóneműt, azt el kell ásni kb. 15 cm mélyre, és érdemes vagy egy zászlóval megjelölni a helyét, vagy hagyni, hogy kilógjon a korcából egy darab. Ha egy 2 hónapra eltemetett, majd kiásott boxer vagy bugyi jelentős része elrohadt, jó a talaj. Ha nem, akkor érdemes valamilyen módszerrel javítani annak minőségén. 

Persze egyesekben felmerülhet, hogy a kezdeményezés mögött kizárólag az állandó profithajkurászás, a kapzsiság bújhat meg, a talaj szeretete helyett valószínűleg egy nagyobb fehérneműgyártó áll itt a háttérben. Itt végezzünk is egy kis számolást: ha Kanada lakosságának csak a felét sikerül mozgósítani, és egy darab alsónadrág elpazarlására, majd annak egy új darabbal való helyettesítésére bírni, az 2000 forintos egységárral számolva körülbelül 36 milliárd forintos bevételt jelenthet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek