Hol vásároljunk olcsó cipőt?

Vagy simán csak jót? Boltkörkép árakkal, képekkel!

A táskák és dzsekik után most a cipőkínálatot is megmutatjuk: találtunk egész olcsón, már párezer forintért is mokaszinokat, balerinákat, de a galériában találhat 20-30 ezres cipőcsodákat is. Ami a trendeket illeti: mindenhol kaphatók fémesen csillogó lábbelik, az Oxford-cipők és belebújós tartják magukat, és jön föl az utcai edzőcipőkínálat. Részletek a hajtás után!

Asia Center

Az Asia Centerbe érdemes kinézni, ha szeretnénk valamilyen divatos cipőt a szezonra, mert egész olcsón, már 3-4 ezer forintért kapunk csillogó fémes mokaszinokat, körömcipőket, sliponokat. Vannak szőrmés pomponos cipők is, melyeken sajnos valódi a bunda – ezekért annyira nem voltunk oda, mint az 1500 forintos flitteres sliponokért. Most nem sak a szokásos, 5 ezer forint alatti kínálattal készültünk, benéztünk pár olyan üzletbe is, ahol drágább, de valódi bőrcipőket kínálnak. Nagyon szerettük a hímzett körömcipőket, nézd meg őket a galériában!

Deichmann

Tele van a Deichmann utcai edzőcipőkkel, és megérkeztek az Ellie Goulding által tervezett kollekció egyes darabjai is: ezek közül nagyon szerettük a lyuggatott, fehér Oxford-cipőt. A sajátmárkás edzőcipők mellett már nyárra is betáraztak szandálokból a boltban, de a nyitott lábbelikhez még sajnos nincs elég jó idő.

CCC

A Vörösmarty téri üzlet szinte beláthatatlanul hatalmas, a CCC-nek mégis sierkült telepakolnia körömcipőkkel, félcipőkkel és nem is olyan rosszakkal. Persze az "eco bőr" feliraton még mindig nevetnünk kell, mert ez annyit tesz: műbőr, csak ugye azt kicsit kínosabb lenne kiírni nagy betűkkel. Kaphatók valódi bőrből készült cipők is, például szuper sliponok 13 ezer forintért, valamint táskák és komolyabb átmeneti bőrcipők 20 ezer forint körüli áron. Árazásban a CCC egyébként valahol a Deichmann környékén és az Asia Center fölött helyezkedik el, de a kínálata nagyon sokszínű, biztos mindenki talál magának valamit.

Humanic

A Humanicban nagyon menő fémes utcai sportcipőket találtunk 10 és 20 ezer forint közötti áron, de itt kaphatók nagyon szép márkás szandálok és mokaszinok is. Nagyon szerettük a közel 30 ezer forintos hímzett sarkú szandált és a Lazzarini riglis szandálját: nézd meg ezeket is a galériában!

Salamander

A Salamandernél a kínálat az egész bohókástól a szinte nagymamásig terjed, közös a cipőkben, hogy nem olcsók. 20 ezer forint alábbi belebújós cipő de egy flitteres darabért is 16 ezret kérnek. Egy fehér bőr Oxford-cipő simán kerül 60 ezer forintba, de a mi kedvenceink még ennél is többet kóstálnak. 

Zara

Ma már esélyes, hogy a fast fashion boltokat sem hagyod ki, ha cipővadászatra indulsz: miért is tennéd, ha 10 ezer forintért szinte bármit megtalálsz, ami éppen divatosnak számít? Több kedvencet is találtunk a Zarában, például a hátul neonsárga edzőcipő vagy a gyöngyös papucs is szuper választásnak tűnik.

H&M

A svéd márka Váci1-es boltjában elvileg kiemelt cipőosztály működik: tényleg elég nagy a választék a többi H&M-hez képest, és méretekből is van bőven. Alábbi papucsok 3990 foritnba kerülnek, van egy olyan érzésünk, hogy hamar el fogják kapkodni őket, de kaphatók fémes magassarkúk, a szokásos 3490 forintos mokaszinok és szaténos edzőcipők is.

+1: Cipőpláza

Nemrég járunk a cipolaza.hu sajtótájékoztatóján, ahol megtudhattuk, hogy brazil cipőket árulnak elérhető áron. Ez a valóságban annyit tesz, hogy egy kényelmes pár cipő 10-20 ezer forintba kerül és igazán impozáns darabok is vannak a kínálatban. A tavaszi kollekció már megérkezett, és ha most azt mondja, neten nem rendel cipőt, megnyugtatjuk: vannak üzleteik is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra