Tavaszi táskakörkép: mutatjuk a kínálatot!

Rengeteg üzletben jártunk, felkutattunk a párezres daraboktól a több tízezresig mindent. Sok sok kép!

Tavasszal nemcsak átmeneti kabátot, hanem táskát is szívesen vásárol az ember: oké, táskából elég lenne összesen egy is, de remek kiegészítő, egy jól eltalált darab sok ruhát képes feldobni. Ráadásul némelyik táska ára egy-egy nyakláncéval vetekszik, ha nem vagyunk nagyon megszorulva, nincs igazán okunk arra, hogy 1-2 táskával húzzuk le az életünket. Hogy 2017 tavaszán éppen mit kínálnak az üzeletek, azt a hajtás után megnézheti!

Asia Center

Már az Asia Center sem csak olcsóságáról híres, persze itt kaphatók általában a legnyomotabb áron műbőr táskák, de vannak elegáns bőrtáskák is tizenpárezerért. Úgy láttuk, hogy a szezonban divatos lesz a fehér és az ezüst szín, illetve előkerültek a farmertáskák is, és már jól kinéző hátizsákokat is lehet találni az Asiában 5 ezer forint alatt.

Deichmann

A Deichmann inkább cipőiről híres, de azért kapható egy rakás táska is, melyek jól kiegészítik az üzlet lábbeli-kínálatát. Több táska is egységesen 5990 forint, ezek olyan megbízható alapdarabok, melyekre senki nem fogja felkapni a fejét, de pont ettől jól kihasználhatóak, sokáig hordhatóak. Találtunk egy bőrtáskát is, nézze meg a galériában!

CCC

Hasonló árfekvésű üzlet, mint előbbi, de itt kábé minden cipőre jut egy táska. Túlsúlyban vannak a pakolós műbőr táskák, melyek jól bevethetők a hétköznapokon, és itt is láttunk áttört anyagú, fehér táskákat: valószínűleg ezek lesznek a nyár slágerei.

Humanic

Itt már inkább a márkáról szól a táskakínálat, de 10 ezer forint körül szép nyári táskák is kaphatók. Egy fekete, klasszikus fazonú Armani Jeans táskáért közel 60 ezret, egy Hilfigerért valamivel kevesebbet kérnek. Nekünk nagyon bejött a Lazzarini citromos retikülje, ami ráadásul nem is az a "hű de drága" kategória: még több a galériában!

Salamander

Első blikkre nem tűnik drágának a felhozatal, aztán az ember megnézi az árcetliket és rájön, hogy nagyot tévedett. Van clutch 100 ezerért és Gussaci márkájú táskák 40 ezerért – meg a két árkategória közt mindenféle. Itt azért már alap, hogy egy táska bőrből készüljön.

Zara

Ha a Deichmann túl fapados, a Salamander meg túl drága, akkor ott a fast fashion, ahol nagyjából a két árazás közt helyezkedik el a kínálat, ami ráadásul nagyon közelről követi a trendeket. A fehéren kívül valószínűleg a gyümölcsös táska lesz a nyár nagy divatja, legalábbis a Zarában sok ilyen kiegészítő kapható. De vannak fémes kistáskák, gyöngyözött clutch-ok, minden, ami csak egy trendmániásnak kellhet!

H&M

A Váci1-es H&M cipőrészlege állítólag kiemelkedő az országban, a táskaválasztékról ezt viszont nem mondanám. Igaz, itt több bőrtáska jött szembe, mint más, random H&M-ekben, de a kínálat leginkább a nagy műbőr shopperek tengelyén mozog. Képek a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek