Bútorakciókra és kuponozásra készüljön a hétvégén

Ha a múlt héten lemaradt, akkor most pótolhatja a kuponozást, ráadásul elég olcsón vehet kerti bútorokat szezon előtt, de csúcskategóriás telefonon is spórolhat 60 ezer forintot, mosógépet pedig 50 ezerrel olcsóbban vehet. 

Kupon

Ezen a hétvégén a Corvin plázába mehet kuponozni. Innen ingyen töltheti le a 10-20 százalékos kedvezményt biztosító kuponokat, de talál olyat is, amivel például féláron veheti meg a második cipőt két pár vásárlása esetén, vagy a Hervisben válogathat a kettőt fizet hármat kap akciók között. 

Műszaki cikkek

Ha mosógépet venne a héten, akkor nézzen el az Auchanba is, mert a Samsung Add Wash gépe, amibe bármikor bedobhat egy kimaradt zoknit és baromira energiatakarékos is, miközben a foltokat is kiveszi, 50 ezer forinttal olcsóbb, azaz 109.999 forintért viheti haza.

Az Edigitálnál a háztartási gépekre van most extra akció ingyenes kiszállítással, például 20 százalékkal olcsóbb az Indesit mosógép vagy 24 százalékkal kerül kevesebbe a Whirpool légkondi. A háztartási gépek mellett telefonok és telefonkiegészítőkre is lesznek akciók, de aktivitásmérőket és okosórákat is talál az akciós kínálatban. 

shutterstock 379372906

Péntekig újra megpróbálkozik az Emag a készletkisöpréssel, a legjobban a Kindle olvasó éri meg 21 százalékkal olcsóbban, vagy az LG Full HD LED TV199.900 forint helyett 139.900 forintért. De akciós Sennheiser, Sony és AKG fejhallgatókat is kaphat olcsóbban. Egyébként Samsung telefonokat és tableteket is vehet olcsóbban, A Samsung Galaxy S7 edge például 65 ezer forinttal olcsóbb és kártyafüggetlenül meg tudja szerezni 194.900 forintért, az S7-et pedig 169.900 forintért veheti meg. Asus monitorokat 25 százalékkal olcsóbban, Scholl manikűr- és pedikűrkészülékeket pedig féláron vásárolhat. 

Az Euronics tévéakciójában a nagy képernyő egyenlő nagy kedvezménnyel elv érvényesül. Vehet ezen kívül Asus notebookot, Samsung és Siemens mosó- és szárítógépet is tíz százalékkal olcsóbban, míg a Samsung telefonok és tabletek 5-10 százalékkal kerülnek kevesebbe, és háztartási kisgépeket is talál akár 22 százalékos kedvezménnyel. 

A Mall.hu-n energiatakarékos háztartási gépekre kap kedvezményt, vagyis válogathat a hőszivattyús mosógépek, kondenzációs szárítógépek és energiatakarékos hűtőszekrények, fagyasztók között. 

Most érdemes elektromos borotvát vennie, a Media Marktban a Philips nedves és száraz borotva 89.999 forint helyett 49.999 forintba kerül, ami azért még így sem kevés, de ezzel kivált egy szakállformázót is, valamint nem kell annyit vesződnie a tisztítással sem, mert a borotva megoldja. Mármint önmaga tisztítását, a borostát nem mossa ki a csapból. 

Hiper- és szupermarketek

Az Aldiban elkezdődött a készülődés a húsvétra, nyuszik, tojások, húsvéti gumicukor és habcukor drazsé lepte el az üzleteket, valamint gyerekholmik, amikben lehet menni locsolkodni, illetve várni lehet a locsolkodókat. De húsvéti pecsétnyomót, dekorációs nyulat, és játékokat is vehet. A fürdőszobába is vehet kiegészítőket, úgy mint zuhanyfejet, teleszkópos zuhanypolcot, vagy lecsapódásgátlós WC ülőkét. Olasz hét lesz az üzletekben, vagyis feltöltheti a tésztakészletet, lesz bruschetta krém, rizottó rizs, gorgonzola, mascarpone, tiramisu és olasz szalámi specialitások. 

A húsvéti nyulak az Auchant is megszállták, de nemcsak húsvéti csokikat, hanem minden süteményhez és locsolkodóváró édességhez akciósan veheti meg a hozzávalókat, sőt alkoholt és rágcsákat is kaphat kedvezményesen. A Glade illatosítók pedig féláron kaphatóak, de vehet új felmosószettet vagy ruhaszárítót is olcsóbban. Megismerkedhet az iLike telefonokkal, vagy 2990 forintért vehet sportcipőt. 

shutterstock 563262808

Visszatért Garfield a Sparba! Most éppen rejtélyek után nyomoznak Ubullal, 3000 forintonként jár egy matricás csomag, extra csomagot pedig 99 forintért vehet. A Sparnak is az olasz ízeket lehet megismerni a héten, akciós lesz a bazsalikom, sonkák, vajak és pesto is, a Dolmio szószok pedig 20 százalékkal lesznek olcsóbbak. Az Intersparban beszerezheti a kerti ülőalkalmatosságokat legyen szó sörpadról vagy műanyag székről, de kaspót és virágmagokat is vehet. De ezzel nincs vége, a hét végén  a Vegeta 25 százalékkal, a Tomi mosóporok, Dove és Baba dezodorok, illetve Finish termékek  35 százalékkal lesznek leárarva. A következő hét elején pedig 20 százalékkan olcsóbban veheti meg az egész jó kakaós csigát, míg a Calgon termékek 30 százalékkal, a Manner nápolyi pedig 40 százalékkal kerül kevesebbe. 

A húsvéti sütéshez és lakomához a Lidlből is akciósan vásárolhat be, a sok élelmiszeren kívül az eszközöket is megveheti a süteménykészítéshez, hiszen akciós lesz a robotgép, a botmixer, de tortatartót sütőformát vagy 3 az 1-ben gofrisütőt is vehet, amivel mintás és mogyoró alakú gofrit is készíthet. Válogathat a temérdek húsvéti dekorációban, vagy elkészítheti a saját kedvencét is, ehhez ragasztópisztolyt, elektromos tűzőgépet is vehet. Akciósak lesznek az Umbro és Kappa cipők is, vagyis 5999 forintért vehet felnőtt szabadidőcipőt. talál mindenfajta hozzávalót az autója tavaszi kipucolásához, legyen szó felnipucolásról, javítólakkról vagy autópolírozóról. 

A Tesco Pro Formula nevű sajátmárkás termékei közül most a női és férfi borotvák, tusfürdők és szappanok lesznek akciósak, de 31 százalékkal olcsóbban vehet Palmolive Aroma Sensation és Gourmet tusfürdőt is, a Nivea tusfürdőket pedig 25 százalékkal árazták le. Újra talál egy rakás akciós bort, de a konyhát más termékekkel is feldobhatja, ott van például a 40 százalékkal olcsóbb edényszett vagy a félárú kerámiakés, esetleg evőeszközkészlet, vagy akciós botmixer szett. A húsvétra pedig kerti játékokkal és mesekarakteres gyermekruhákkal készülhet

Egyéb

A Jyskben zöld hétvége lesz, amivel akár 70 százalékkal olcsóbban csinosíthatja a kertjét, az asztalok és a székek például 20-50 százalékkal olcsóbbak, a paplanok 30-70 százalékkal kerülnek kevesebbe, de kaspókat és ülőpárnákat is nagy kedvezménnyel vásárolhat.

A Kikben pedig 10 százalékkal olcsóbban rendelhet online hálószobabútorokat, étkező- és kisbútorokat pedig 15 százalékkal kevesebbért vehet meg. 

shutterstock 514912501
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek