LÁJFHEKK

Rájön, mi a hiba ezen a képen?

2017. március 13., hétfő 13:16

A Facebookon találtuk a fotót, mely szerint a gender-érzékenység az OBI barkácsáruháznak sem megy igazán. Pedig próbálkoztak, csak hát mégsem sült el jól az egész. Arra rájött az áruház is, hogy nem szerencsés mindent férfiakkal hirdetni, hiszen miért ne barkácsolhatna kedvére egy nő is. Éppen ezért az oldalukon a laminált padló és parketta lerakásának könnyű voltát egy nő bizonygatja. De nézze csak a különbséget!

17191016 10155174617357904 3273322763714592055 n
Fotó: Facebook

Ha összeveti a nővel és a férfival ábrázolt a képet, akkor elég szembeötlő a különbség: míg a férfi éppen szakszerűen végzi a komoly munkát, addig a nő csípőre tett kézzel pózol a barkácsolós díszletben, mintha csak egy modell lenne. Szóval a padló lerakása azért mégiscsak leginkább komoly és szakszerű férfimunka, de legalábbis felügyeletet igényel, a nők meg csak pózoljanak a parkettacsiszolóval. 

Ön szerint?

  • 374
    Ez a reklám eléggé félrement
  • 352
    Minden rendben van vele

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta