LÁJFHEKK

Rájön, mi a hiba ezen a képen?

2017. március 13., hétfő 13:16

A Facebookon találtuk a fotót, mely szerint a gender-érzékenység az OBI barkácsáruháznak sem megy igazán. Pedig próbálkoztak, csak hát mégsem sült el jól az egész. Arra rájött az áruház is, hogy nem szerencsés mindent férfiakkal hirdetni, hiszen miért ne barkácsolhatna kedvére egy nő is. Éppen ezért az oldalukon a laminált padló és parketta lerakásának könnyű voltát egy nő bizonygatja. De nézze csak a különbséget!

17191016 10155174617357904 3273322763714592055 n
Fotó: Facebook

Ha összeveti a nővel és a férfival ábrázolt a képet, akkor elég szembeötlő a különbség: míg a férfi éppen szakszerűen végzi a komoly munkát, addig a nő csípőre tett kézzel pózol a barkácsolós díszletben, mintha csak egy modell lenne. Szóval a padló lerakása azért mégiscsak leginkább komoly és szakszerű férfimunka, de legalábbis felügyeletet igényel, a nők meg csak pózoljanak a parkettacsiszolóval. 

Ön szerint?

  • 377
    Ez a reklám eléggé félrement
  • 352
    Minden rendben van vele

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta