LÁJFHEKK

Íme, a világ 10 legelismertebb vállalata

2017. március 6., hétfő 17:31

A Forbes nemrég hozta le 2017-es listáját a világ legelismertebb vállalatairól. A listakészítésben erős Forbes ezúttal a The Reputation Institute segítségével rangsorolta a vállalatokat, amihez több mint 170 ezer olyan válaszadó véleményét kérték ki, akik ismerik a szóban forgó márkákat, vagy legalábbis volt már valamilyen kapcsolatuk velük.

Második alkalommal lett a legjobb a Rolex.
Második alkalommal lett a legjobb a Rolex.
Fotó: RĂgis Golay / Facebook.com / Rolex

The Reputation Institute a RepTrak Pulse mérőrendszer pontozása alapján hét kategóriában ítélte meg a vállalatokat: termékek és szolgáltatások, innováció, munkahely, cégvezetés, polgárjog, vezetői működés és teljesítmény. A Forbes teljes, 100-as listáját ide kattintva nézheti meg, mi pedig mutatjuk a legjobb tizet!

A világ 10 legelismertebb vállalata 2017-ben

1. Rolex

2. Lego Group

3. Walt Disney Company

4. Canon

5. Google

6. Bosch

7. Sony

7. Intel (mindkét cég 77.74 RepTrak Pulse pontszámot kapott)

9. Rolls-Royce Aerospace

10. Adidas

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.

YDEA „Olyan boltot csináltunk, ami nekünk hiányzott”

Nemrég nyitott meg a Fehér Hajó utcában a Hababa Designer Store és Galéria, ami egy újszerű koncepcióval követel helyet magának a hazai divatszcénában és az üzletek soraiban. Vetlényi Lilivel, az egyik alapító-tulajdonossal az előkészületekről, fenntarthatóságról, a vásárlók motivációiról és intuícióról beszélgettem.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta