LÁJFHEKK

Íme, a világ 10 legelismertebb vállalata

2017. március 6., hétfő 17:31

A Forbes nemrég hozta le 2017-es listáját a világ legelismertebb vállalatairól. A listakészítésben erős Forbes ezúttal a The Reputation Institute segítségével rangsorolta a vállalatokat, amihez több mint 170 ezer olyan válaszadó véleményét kérték ki, akik ismerik a szóban forgó márkákat, vagy legalábbis volt már valamilyen kapcsolatuk velük.

Második alkalommal lett a legjobb a Rolex.
Második alkalommal lett a legjobb a Rolex.
Fotó: RĂgis Golay / Facebook.com / Rolex

The Reputation Institute a RepTrak Pulse mérőrendszer pontozása alapján hét kategóriában ítélte meg a vállalatokat: termékek és szolgáltatások, innováció, munkahely, cégvezetés, polgárjog, vezetői működés és teljesítmény. A Forbes teljes, 100-as listáját ide kattintva nézheti meg, mi pedig mutatjuk a legjobb tizet!

A világ 10 legelismertebb vállalata 2017-ben

1. Rolex

2. Lego Group

3. Walt Disney Company

4. Canon

5. Google

6. Bosch

7. Sony

7. Intel (mindkét cég 77.74 RepTrak Pulse pontszámot kapott)

9. Rolls-Royce Aerospace

10. Adidas

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta