A héten nagyot spórolhat az iPhone-on, szemüvegen és a virágon

A héten bejelentettek egy rakat új kütyüt, ezeknek jelentős részét össze is gyűjtöttük, hátha az a terve, hogy a legújabb terméket veszi meg. illetve mert ez azt jelenti, hogy hamarosan a most még csúcskészülék már csak tavalyi modell lesz, ami azt jelenti, hogy leesik az ára. De nem csak kütyüt vehet olcsóbban, hanem például háztartási gépet, könyvet, szemüveget, konyhai kiegészítőket és rengeteg virágot meg alkoholt. 

shutterstock 571514506

Műszaki cikkek

A hét elején Barcelonában több nagy gyártó is bejelentette az új készülékeit, vagyis jön a Huawei P10-et, amiben továbbfejlesztették a Leicával közösen a két hátlapi kamerát és 3D arcfelismerő funkció is került bele és márciustól kerül piacra több országban is, a 64 GB-os 5,1 hüvelykes verziót 200 ezer forint környékén lehet majd megvenni, az 5,5 hüvelykes P10 plust pedig valamivel drágábban lehet majd kapni mint 200 ezer forint. 

Jön az LG G6 is, por és vízálló lesz és a megszokott 16:9-es képarány helyett 18:9-es lesz, ez pedig a játékokhoz és filmnézéshez lesz hasznos, de sokat javított az LG is a képalkotáson is. 

Az Alcatel négy új telefont is bejelentett, amiből a kamaszgyerekek vagy éppen az EDM-zene rajongóinak kedvence lesz az A5, mert a hátlapja olyan mintákat világít LED fénnyel, amit csak szeretne. Aki komolyabb telefont szeretne, annak jön a Windows 10-zel felszerelet Idol 4 Pro, illetve a Plus 12 tablet is, mindkettő azoknak, akik gyakran használják a telefonjukat a munkához, illetve szeretnék windowsos környezetben tudni a telefonjukat is. 

Jön az új Nokia is, amiből a hírekbe a legtöbb helyen csak a 3310-es visszatérése jutott el, pedig az androidos Nokia 6 is legalább annyira izagalmasnak ígérkezik, akinek pedig az 5,5 hüvelykes kijelző nagynak bizonyul, annak ott az 5,2 hüvelykes Nokia 5. Az ígéretes belső tartalom mellett az ára is elég vonzóvá teszi a Nokia új okostelefonjait, hiszen a Nokia 6 bejelentett ára 229 euró, vagyis nagyjából 70 ezer forint. 

Nokia 3310
Nokia 3310David Ramos / Getty Images Hungary

Március végén jön a Samsung új csúcstelefonja, amivel a cégnek most nagyon nagyot kell villantani, a héten pedig bejelentették az új Tab S3 tabletet és két Galaxy Bookot, utóbbi két teljes értékű notebookként is használható Windows 10-es tablet, amihez a gyári csomagba billentyűzetet és az S Pen kreatívkodást segítő tollat is szépen becsomagolták. 

Jön a Moto G és Moto G plus, nyolcmagos processzorral, erős akkumulátorral, jó képkészítési kvalitásokkal és középkategóriás árral. A Lenovo Tab 4 soroztaból az egész család válogathat, gyerekeknek például ott a Lenovo Kid's Account melyet ütésálló tok, kékfény szűrő, és olyan szoftvercsomag egészít ki, amelyben kizárólag gyermekeknek szánt tartalom érhető el. A tabletek ugyanakkor akár 2 az 1-ben Android munkagéppé is alakíthatók, hogy akár dolgozni is tudjon rajta, vagy ott a Miix 320 is, egy szétszedhető notebook, amit táblagépként is használhat. 

Mindezek az infók azért nagyon fontosak, mert ez azt jelenti, hogy a jelenleg csúcskategóriás telefonok ára hamarosan zuhanni kezd. Az Edigitálnál például máris 14 ezer forinttal olcsóbb a Huawei P9 lite, de lement a Samsung Galaxy Tab A ára is, és Asus és Lenovo telefonokat is vehet akciósan. Egyébként március 5-ig tart náluk az őrült hét, Playstationt, Philips és Sony fülhallhgatót is akciósan vehet. 

Tavasznyitó háztartási gép akció lesz az Emagnál, 40 százalékig talál kedvezményeket a mosógépektől a hűtőkig vagy az elektromos vízmelegítőkig. Lenovo laptopok árán 25 százalékot spórolhat. 16 GB-os Iphone SE telefon 19 ezer forinttal, a 64 GB-os pedig 34 ezer forinttal lesz olcsóbb, míg az iPad Pro-n 40 ezer forintot spórolhat. 

Az Euronicsnál mindent cserélhet, régi tűzhelye, hűtője és mosógépe is 25 ezer forintot érhet. Szépségápolási, egészségmegőrzési eszközöket és kis háztartási gépeket pedig 5-10 százalékkal olcsóbban vehet.

A Media Marktnál az Asus telefonok olcsóbbak 8 százalékkal, a Gorenje mosógépekre és mosogatógépekre pedig 10 év garanciát kap. míg Canon objektívek vásárlása esetén akár 65 ezer forintos pénzvisszatérítést kap.  

Hiper és szupermarketek

Az Aldiban személyesen is meggyőződhettünk arról, hogy totál ugyanolyan saját termékeket vehet bármelyik országban is veszi mondjuk a narancslevet, vagy a joghurtot. Ennek a titka a központi beszerzés, vagyis pontosan ugyanott készül minden, csak a csomagolást cserélik a helyi feladatok miatt. A csoki például a világ túlsó felére is ugyanabból a csokigyárba megy és saját kávéüzeme is van az Aldinak. Na meg akcióik, például kerti eszközökre, virágföldre, virághagymákra, vetőmagra. Ezen kívül autós felszereléseket is vehet, mint például üléshuzatot, szivargyújtós termoszt és autós tisztítószereket is. Elkezdhet készülni a húsvétra csokoládéval, sütemény hozzávalókkal, és persze húsvéti kiegészítőkkel és dekorációs dolgokkal. Akciós lesz még a gyerek világítós cipő, a Play-doh gyurma, és ágyneműhuzatot is kap olcsóbban. 

Két hétig lesz válogathat a tavaszi spajzfrissítés akciókból az Auchanban, ahol samponnal, tésztával, olajjal, gesztenyepürével , konzervekkel vagy éppen állateledellel töltheti fel a spajzot akciósan, rendelésre akár egy féldisznót is hoznak a vásárlónak. A Colgate fogkefék és fogkrémek 25 százalékkal olcsóbbak, és a tavasz beköszöntével megjelentek a bicikli akciók is, de a Nintendo Switch-re is feliratkozhat, ami egy hordozható és otthoni konzol egyben. 

shutterstock 91818647

Az Intersparban ezen a héten a Fackelman konyhai kiegészítők árából kap 20 százalék kedvezményt, a vékony és vastag tésztás Spar mirelit pizzák 20 százalékkal,  a Jamie Oliver termékek pedig 30 százalékkal olcsóbbak. A Cif és Domestos általános tisztítószerek és az o.b. tamponok 25 százalékkal, kerülnek kevesebbe, de lesznek akciós papucsok, mixer, ágyneműk, fürdőszobai kiegészítők. A hét végén a Whiskas macskaeledelek 25 százalékkal, Listerine szájvizek és Bravo gyümölcslevek 30 százalékkal, a lipton filteres teák pedig 40 százalékkal olcsóbbak. A hét elején pedig a Belgian kagyló én tenger gyümölcsei alakú bonbon, valamint a Colgate fogkrémek 30 százalékkal, a Finish termékek pedig 40 százalékkal olcsóbbak. 

A farmer az egy örök divat, legalábbis a Lidl akciós újságja tele van akciós inggel, kabáttal, farmer tunikával és még farmer jogginggal is, de aki az elegánsabb viselet híve, az is talál magának akciós inget, blúzt és nadrágot. A kerti munkálatokra innen is beszerezheti a hozzávalókat mint a virágállvány, kókusz lábtörlő, napelemes dekorációs elem, virágfuttató rács. Akciós magyar termékek is lesznek a boltokban, magyar borok és nőnapra rengeteg virág. 

Üveges bort, pezsgőt vagy csokoládét kell venni a 3000 forint értékben és 750 forint kedvezményt kap a Tescoban, ahol egy új hajápoló termékcsaládot is bevezettek Pro Formula néven. A hónap bora márciusban a merlot, de nem csak ez lesz akciós, hanem rengeteg más bor is és ugye ha kellő mennyiségben vásárol, kedvezményt kap. A Vanish gold 20 százalékkal, a Lenor öblítő pedig 35 százalékkal lesz olcsóbb. Beszerezhet akciós festéket, élmennyezetet vagy csiszológépet is, a konyhájába is vehet kiegészítőket és a biciklizésre valamint a kempingezlsre is felkészülhet különféle akciókkal. A ruházati részlegen is válogathat tavaszi ruhatár ügyben, 20 százalék kedvezményt kap a cipőkre is. 

Egyéb

A Libriben 30-50 százalékos akció van a gyerekkönyvekre, de a felnőttek is válogathatnak a 30-70 százalékos akciókból a tavaszi megújulás jegyében. A Vision Expressben pedig egy hétig minden termék 30 százalékkal olcsóbb lesz, a 2017-es napszemüvegek és szemüvegkeretek is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek