Februárban már online is szórhatja a pénzét az IKEÁ-ban

Februárban Magyarországon is elindul az online értékesítés az IKEÁ-ban – a szuper hírre a Hvg.hu-n bukkantunk rá. Az interneten megvásárolt dolgokat egyelőre még a budaörsi áruházban lehet majd átvenni, de a tervek szerint nyártól elkezdődik a házhoz szállítás is.

Ha valaki délután ötig rendel online, már másnap átveheti a megrendelt termékeket a budaörsi áruházban. A szolgáltatás 3000 forintba fog kerülni, szóval 2 szalvétát nem éri meg a neten rendelni, főleg, hogy a házhoz szállítás csak a tesztidőszak után, nyáron indul – akkor viszont már az egész ország területére vállalja a cég a kézbesítést.

shutterstock 415011028

A magyarországi IKEA üzletek egyébként nagyon jól teljesítettek a múlt évben: a két itthoni áruház 53,8 milliárd forint árbevételt ért el a tavaly augusztusban zárult üzleti évben. A budapesti és a budaörsi IKEA áruházakban több mint 5 millió látogató fordult meg, közülük csaknem 3 millióan vásároltak is. Hamarosan pedig nyílik a soroksári áruház is, ami nemcsak Magyarország legújabb és legnagyobb IKEÁ-ja lesz, de annyira zöld is, hogy az épület szinte önfenntartóan tud majd működni. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek