LÁJFHEKK

Nézzen be Donald Trump gyerekkori házába!

2017. január 20., péntek 12:29 |

Ma, azaz 2017. január 20-án iktatják be az Amerikai Egyesült Államok Barack Obamát váltó új elnökét, Donald J. Trumpot. Ezzel történelmi helyszínné válhat az a queensi Jamaica Estatesben található hat hálószobás, négy és fél fürdőszobás családi ház, amiért most mindössze 1.650.000 dollárt (kicsit kevesebb mint ötszázmillió forintot) kérnek az ingatlanpiacon. Ez volt ugyanis az új amerikai elnök gyerekkori otthona – hívja fel a figyelmet az ElleDecor.com.

Itt élt Donald Trump gyerekkorában.
Itt élt Donald Trump gyerekkorában.
Fotó: facebook.com/LaffeyRealEstate

A családi otthont Trump apja, Fred Trump építette, akinek saját építőipari vállalkozása volt, és Tudor, Viktoriánus illetve koloniális gyarmati stílusú házakat épített a felső középosztály számára. A republikánus elnök egyébként négy éves koráig élt ebben az 1940-ben épült, 185 négyzetméteres épületben, majd apja épített egy nagyobbat, ahová a család 1950-ben átköltözött.

“Az épület jelenleg egy New York-i vendéglős tulajdonában van” – mondta a Laffey Real Estate ingatlanügynöke, Howard Kaminowitz, aki szintén nem mindennapi figura, korábban sikerült eladnia már nyolc szent helyet, és a híres sorozatgyilkos, Joel Rifkin házát egyaránt. Az ingatlanos szerint nem egyértelmű, hogy automatikusan történelmi helyszín lesz-e Trump egykori otthonából, mivel jelenleg több elnöki szülőhely is magántulajdonban van.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta