LÁJFHEKK

Csináljon otthon felhőlámpát!

2017. január 14., szombat 09:32

Mindig is szerette volna az eredetileg Richard Clarkson tervezte felhőlámpát a saját nappalijába is, de nem az ön pénztárcájához szabták a közel nyolcszázezer forintos árát? Like a Riot DIY-blogger útmutatója alapján most már otthon is elkészítheti, ráadásul pár ezer forintból kihozhatja. Igaz, ahhoz egy kicsit össze kell szednie magát, ha funkcionálisan is leutánozná az eredetit, hiszen az a mozgásérzékelőknek köszönhetően akkor „éled fel" , ha valaki a közelébe ér: ekkor valódi viharfelhőként viselkedik, hang- és fényhatásokkal járó égzengés veszi kezdetét. Sőt, elkészült a valóban lebegő változata is, ami egy lebegő hangszóró, ha ezt készítené el, akkor már mágnesekkel is trükköznie kell.Ha azonban nem ennyire maximalista, és már attól is boldog, hogy végre lehet saját felhőlámpája olcsón, mutatjuk, hogyan!

A szimplán csak világító alapdarabot egy rizslámpa, egy ragasztópisztoly és rengeteg vatta segítségével ön is simán elkészítheti. Aki kicsit bevállalósabb, az akár ledszalagot is beépíthet a szerkezetbe, hogy a felhő színét is változtatni tudja. Az összeszereléshez itt talál képeket, aki pedig az egész folyamatot videón is végigkövetné, annak ezt ajánljuk. 

És ha megpróbálkozna a LED-szalagos verzióval és a változtatható színekkel, abban ez a videó segíthet sokat. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta