Ne száműzze még a karácsonyi fényeket!

Furcsa trend ütötte fel a fejét a Pinteresten és az Instagramon, miszerint nem feltétlenül kell száműzni a hangulatos karácsonyi díszkivilágítást csak azért, mert elmúltak az ünnepek: ettől még a lakás számos pontját feldobhatjuk vele az egész sötét, borongós téli szezonban. A hajtás után mutatunk néhány (ha nem is túl praktikus, de) szerethető példát erre, a cikk végén pedig ne felejtsen el szavazni: menő-e, vagy inkább ciki a kiterjesztett karácsonyi hangulat?

Megmagyarázhatatlan, de több Instagram felhasználó dobta a karácsonyfáról az ágyra (na, erre gondoltunk, amikor azt írtuk, hogy nem igazán praktikus), vagy az ágy köré (ezt már jobban értjük) a hangulatos izzókat. Egy biztos, remek “lájkmágnesnek” tűnnek az efféle képek az oldalon.

Valóságos ékszerként ragyognak a mennyezetre, ajtókeretre vagy a padlásszoba egyik sarkába felhelyezett izzók. A trend leginkább fehér kiegészítőkkel kombinálva jelenik meg az Instagramon, de ettől még kiválóan mutathat sápadtkék, trendi zöld illetve pasztell árnyalatokkal is a lakásban.

Nem egyértelműem kelt kollégiumi életérzést az ágy fejtámlájára feltekert izzósor, arról nem is beszélve, hogy tél közepén kifejezetten jólesik a tavaszias hangulatot árasztó virágmintás ágynemű a hálószobában.

* I'm such a sucker for fairy lights * . . #homedecor #floral #fairylights #twinklelights #lights #flowers #beautiful

Una foto publicada por Kirsty Wishart (@kirstyheartsdisney) el

A bohémebb lakberendezők egyéb, mondjuk csillag és félhold alakú kiegészítőkkel is felturbózhatják a meghitt fényt árasztó izzósort.

Nem számít, hogy nem lehet lefeküdni az ágyra, vagy meg sem tudjuk közelíteni azt anélkül, hogy bele ne gabalyodnánk az izzókba, lényeg, hogy szupermenőn mutat kifotózva!!!

A lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen, például a nappaliban sem annyira zavarba ejtő az izzók látványa.

A művészi hajlamokkal megáldott hobbi-lakberendezők a párnát tekerték be izzósorral a szezonban.

Így vihetjük át a karácsonyi fényeket a Valentin napra.

Talán a Stranger Things című sikersorozat egyik fő motívuma is közrejátszhat abban, hogy nem szívesen csomagoljuk el az izzósort. Kis üvegbe zárva akár hónapokig is az asztal dísze lehet.

Twinkle Light Jar (battery powered) Starting price: $10 Begin bidding!

Una foto publicada por Makenzie Kanyuh (@maknmorethriftstore) el

Mondtuk, hogy jól mutat a 2017-es év egyik fő színével, a kékkel is!

I think I'm pretty good at this whole "Millennial" thing ;) Just hung a limb from my ceiling. #plants #myroom #twinklelights #hangingplants

Una foto publicada por Mariah Lynn (@beethovenobsessionist) el

Sőt, akár a szobanövényt is betekerheti! 

Szóval, ön mit gondol az őrületről? Menő megtartani a meghitt karácsonyi fényeket vagy inkább ciki?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1354) (1133) Ciki!
Mustra