Akciós a hitel és az életmódváltás is a héten

A héten a nagyobb elektronikai boltok 0 százalékos hitellel próbálják kisöpörni a karácsonyról megmaradt készleteket, de a nagyobb hipermarketek is a végső akciókat pakolják a megmaradt termékekre, és még a drogériékban is talál elvétve karácsonyi csomagokat olcsóbban. Rengeteg olyan akciót is talál viszont, amik az újévi fogadalmában segítik, már ha azt fogadta meg, hogy többet fog sportolni és egészségesebben fog enni. Sőt, ha az új évben szabadjára engedné a kreatív képességeit, arra talál akciókat. 

Műszaki cikkek

Bosch akkus fúrós csavarozót, ajándékokkal felturbózott Huawei P9 lite telefont és Canon fényképezőgépeket is vehet most akciósan az Edigitalnál. Led lámpákat 60 százalék, szépségápolási cikkeket, kávéfőzőket és háztartási kisgépeket pedig 28 százalékos kedvezménnyel talál. Sőt, 0% THM várja olyan termékekre, mint a televízió, mosógép, játékkonzol vagy a nagy háztartási gépek és számítástechnikai eszközök. 

Technológiai napokat tart az Emag, vagyis monitorokat olyan 10 százalékkal olcsóbban, nyomtatókat akár 23 százalékkal, laptopokat szintén 10 százalékkal, míg például laptop hűtőt féláron vehet, prémium HP laptopot pedig akár 25 százalékkal olcsóbban kap, de a legtöbbet egy Samsung TV-n spórolhat, ami 170 ezer forinttal olcsóbb és 439.900 forint helyett 269.900 forintért megrendelheti. 

Az Euronicsnál is ingyen hitelt kap 20 hónapra, hogy ne maradjon le az akciós például arról az LG készülékről, ami 45 ezer forinttal olcsóbban 174.999 forintba kerül, vagy az iPhone 5S-ről, amiért 99.999 forintot kérnek, de vehet Windows 10-es notebookot, vagy bármit, ami megmaradt még a készletkisöpréses akcióból. 

A Mall.hu most már 70 százalékkal is leakciózza a karácsonykor rajta maradt termékeket, sőt garanciális másodosztályú termékeket is vehet, amelyek például újracsomagoltak, hiányosak vagy esztétikai hibásak, ezért olcsóbban hozzájuthat. 

A Media Marktban már 39.990 forintért vehet fagyasztós hűtőszekrényt és itt is jár a külső töltővel, szelfibottal és USB átalakítóval ellátott ajándékcsomag a Huawei P9 Lite-hoz, de az ívelt TV-kre is nagy akcióval készülnek. 

Az Auchanban a Huawei P8 Lite telefonhoz VR szemüveget kap 49.999 forintért, az Intersparban pedig több háztartási kisgép is akciós lesz, mint például az elektromos főzőlap vagy a 4999 forintos aprító, és a 3499 forintos botmixer és a Led izzókból is kap kedvezményt. A Tescoban pedig 30 százalék kedvezményt kap minden étel előkészítő Philips háztartási kisgépre, ugyanennyivel kerülnek kevesebbe a Braun szépségápolási termékei, míg a THX  termékek féláron kaphatóak. 

GettyImages-459663162
Kena Betancur / Getty Images Hungary

Hiper és szupermarketek

rengeteg kiegészítőt talál az Aldiban ha a hideg napokat kreatívkodással szeretné eltölteni, még ollókészlet is lesz akciósan, de csillogó dekortollakat, motívumlyukasztót vagy akár varrókosarat is vehet akciósan. A konyhába kontaktgrillt 15.990 forintért, tojásfőzőt 3499 forintért, mikrohullámú sütőt pedig 16.990 forintért vehet. Az egészséges életmódhoz is rengeteg mindent megtalál az áruházban, ahol akár a farsangra is elkezdhet már most készülődni plüss gyerekjelmezekkel vagy éppen fánkkal.

Több mint kétezer glutén- és laktózmentes termékkel indította az akciókat az Auchan és a Turbó Diéta is akciós lesz, na meg több szobakerékpár, elipszis tréner, futópad vagy éppen vibrációs tréner. Több 2+1 akcióval is készültek, amivel feltöltheto a Lloyd tea készletét, vehet Knorr leveseket, sót, Persil mosóport vagy háztartási kekszet. 

Ha három darab Vénusz étolajat vesz az Intersparban, akkor 429 forintba kerül darabja és rengeteg egészséges étel, valamint több különleges sajt is akciós lesz, de betervezhet egy szilvás gombócot is, mert az is 30 százalékkal olcsóbb lesz. A hét végén a Heinz termékek, Nivea termékek Lenor öblítők lesznek 30 százalékkal olcsóbbak, a Nestlé gyerek és Fitness gabonypelyhek pedig féláron lesznek kaphatóak. A jövő hét elején pedig 24 százalékkal olcsóbb lesz a Tolle teavaj, a Pantene hajápolási termékekből 30 százalékkal kell kevesebbet fizetni, a Finish mosogatógép tabletták pedig 40 százalékkal kerülnek majd kevesebbe. 

Ázsia ízeit ismerheti meg a Lidlből, vagyis vehet sushit, akciós kókusztejet és chilit is. A középső soros választékból ruhatárát újíthatja fel akkor is ha éppen gyermeket vár, vagy újszülöttjének vásárolna be. Az autójába pedig akkumlátor tesztert, tűzoltó készüléket, pótizzó készüléket, vagy ülésvédőt vehet. A lakáskiegészítők között szőnyeget, akasztókat, díszpárnát vagy akár dizájnos asztali lámpát is vehet. A kreatívkodást kedvelők a Lidlbe is ellátogathatnak, ott kitűző készítőt, ecsetkészletet, festővásznat, festékeket és varróeszközöket vehetnek. 

A babatermékek nem csak a Lidlben, de a Tescoban is akciósak lesznek, ahol a gyerekülések és magasítók is 30 százalékkal olcsóbbak, mg az F&F bébiruhák 20 százalékkal kerülnek kevesebbe. 20 százalékot spórolhat az Omnia őrölt és szemes kávékon, valamint a Jacobs termékeken, de Airwick illatosítókat is ilyen kedvezménnyel vehet meg. Aki azt fogadta meg, hogy többet sportol, az vehet tornalabdát 3999 forintért, kézisúlyzót 4499 forintért és súlymellényt 8499 forintért.

shutterstock 394230274
Shutterstock

Drogériák

A DM márkákkal Dubaiba repülhet és több Balea és Alverde termék is akciós lesz, de rengeteg She sminkterméket is olcsón vásárolhat meg, de folytatódik a parfümakció is. A Müllerben szintén a sajátmárkás termékek lesznek akciósak, de a háztartási osztályon is leáraztak néhány dolgot és 1700 forintért vehet például sütőformát, üveg tárolókat, salátástálat vagy desszerttál szettet. 

Egyéb

Az Intersparban minden cipő, papucs, bokacsizma 30 százalékkal olcsóbb lesz, a gyertyák pedig 15 százalékkal kerülnek kevesebbe, sőt csaptelepet is vehet 30 százalék kedvezménnyel. A Tescoban pedig bőröndöket vehet minden méretben és típusban. A Kikában függöny és dekoranyagok lesznek 30 százalékkal olcsóbbak. A Hervisben 2-t fizet 3-at kap akció van a cipőkre és a kabátokra, sőt néhány sportkiegészítőre is. Az Intersportban pedig már 13 ezer forintért kaphat meleg téli túrabakacsot, de a sífelszerelések és akciósak. 

460327682
Getty Images
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek