LÁJFHEKK

Dráma van, iPhone-on nem meg a Candy Crush Saga!

2017. január 11., szerda 14:26 |

A telefonos játékok heroinja, a cukorkagyűjtögetős logikai játék, a Candy Crush Saga a legújabb frissítésekor jól magára haragította a játékfüggő felhasználóit: úgy néz ki ugyanis, hogy egy rakás Apple-eszközön egész egyszerűen nem megy a játék.

A felbőszült rajongók a Candy Crush Saga Facebook-oldalát rohamozták meg, hogy panaszkodjanak, hogy a játék vagy el sem indul, vagy ha éppen elindul, akkor azt tapasztalják, hogy a játékosok elvesztették a különféle gyűjthető vackaikat, amik segítik őket az előrejutásban.

A készítők érzékelték a problémát, mondjuk nehéz lett volna nem észrevenni a kommentáradatot, és már jelezték, hogy dolgoznak a mihamarabbi elhárításán.

Nem tudni, hogy pontosan milyen készülékeket érint a hiba, egyelőre úgy néz ki, hogy iPadeken és iPhone-okon nem megy a játék, ki tudja, meddig.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta