LÁJFHEKK

Dráma van, iPhone-on nem meg a Candy Crush Saga!

2017. január 11., szerda 14:26 |

A telefonos játékok heroinja, a cukorkagyűjtögetős logikai játék, a Candy Crush Saga a legújabb frissítésekor jól magára haragította a játékfüggő felhasználóit: úgy néz ki ugyanis, hogy egy rakás Apple-eszközön egész egyszerűen nem megy a játék.

A felbőszült rajongók a Candy Crush Saga Facebook-oldalát rohamozták meg, hogy panaszkodjanak, hogy a játék vagy el sem indul, vagy ha éppen elindul, akkor azt tapasztalják, hogy a játékosok elvesztették a különféle gyűjthető vackaikat, amik segítik őket az előrejutásban.

A készítők érzékelték a problémát, mondjuk nehéz lett volna nem észrevenni a kommentáradatot, és már jelezték, hogy dolgoznak a mihamarabbi elhárításán.

Nem tudni, hogy pontosan milyen készülékeket érint a hiba, egyelőre úgy néz ki, hogy iPadeken és iPhone-okon nem megy a játék, ki tudja, meddig.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta