Itt élt és halt meg Gábor Zsazsa

Gábor Zsazsa élete csupa fényűzés volt, simán megérne egy hollywoodi fimet, és bár utolsó éveiben egészsége meggyengült, így is 99 éves koráig élt. Neki köszönhetjük (többek közt) a háztartás fogalmának híres újradefiniálását is: „Jó vagyok a háztartásban. Ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát”, szóval most mutatunk egy olyan ingatlant, amelyet tényleg egész végig megtartott.

A Bel Air-i otthon 14,9 millió dollárért kelt el még 2012-ben, állítólag azért, mert az akkorra már ágyhoz kötött díva jelenlegi (egyben utolsó) férje, Frédéric Prinz von Anhalt ebből fizette az egészségügyi kiadásokat, miután amputálni kellett neje lábát. A pár azonban a házban maradt és évente 325000 dollárt fizetett bérlőként. Most viszont a hercegnek költöznie kell, 90 napja van elhagyni az ingatlant. 

Az 1955-ben épült háznak négy hálószobája és öt fürdője van, első tulajdonosa Howard Hughes volt, aki körfolyosós előcsarnokot, méretes ebédlőt és a városra néző nagy szalont is álmodott az épületbe. A földig erő ablakok, beltéri oszlopok, mintás padló mind a régi Hollywood csillogását idézik, nem is beszélve a hatalmas medencéről és az azt övező trópusi hangulatról. Ha Zsazsa nem lenne elég menő tulajdonos, jó, ha tudja: Elvis Presley is élt benne. A teljes galériát a Forbes.com-on találja.

[PINTEREST] 585bdab0d3a33

  

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra