LÁJFHEKK

Senkinek sem kell Jennifer Lopez kastélya

2017. január 7., szombat 09:45

Eva Longoriához hasonlóan Jennifer Lopez is nehezen tud túladni a nívós Los Angeles-i Hidden Hillsen található villáján, amit eredetileg még Marc Anthonyval való házassága alatt vásárolt 8.2 millió dollárért (nagyjából 2.4 milliárd forintért) 2010-ben – írja a HouseofBeautiful.com.

Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Fotó: pinterest.com

Az újabban Drake-kel járó 47 éves popsztár még 2015 elején hirdette meg otthonát a Trulia oldalán, akkor 17 millió dollárt (kb. 4.9 milliárd forintot) kért az ingatlanért, majd a közelmúltban ezt az összeget 12.5 millió dollárra (3.6 milliárd forintra) vitte le, de még így sem sikerült vevőt találnia rá.

Privát moziterem nélkül nincs luxusvilla Hollywoodban.
Privát moziterem nélkül nincs luxusvilla Hollywoodban.
Fotó: pinterest.com

A három hektárnyi birtokon található luxusvillában bőven volt hely Lopeznek és két gyermekének, akik a főépületben található tágas nappali, étkező és medencés veranda mellett még kilenc hálószobán, nyolc kandallón, könyvtárszobán, egy 20 férőhelyes mozitermen, valamint egy zene- és táncstúdión kellett osztozzanak. Kattintson a videóra és nézze meg, micsoda kastélytól válna meg Jennifer Lopez!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta