LÁJFHEKK

Senkinek sem kell Jennifer Lopez kastélya

2017. január 7., szombat 09:45

Eva Longoriához hasonlóan Jennifer Lopez is nehezen tud túladni a nívós Los Angeles-i Hidden Hillsen található villáján, amit eredetileg még Marc Anthonyval való házassága alatt vásárolt 8.2 millió dollárért (nagyjából 2.4 milliárd forintért) 2010-ben – írja a HouseofBeautiful.com.

Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Erre unt rá Jennifer Lopez és családja.
Fotó: pinterest.com

Az újabban Drake-kel járó 47 éves popsztár még 2015 elején hirdette meg otthonát a Trulia oldalán, akkor 17 millió dollárt (kb. 4.9 milliárd forintot) kért az ingatlanért, majd a közelmúltban ezt az összeget 12.5 millió dollárra (3.6 milliárd forintra) vitte le, de még így sem sikerült vevőt találnia rá.

Privát moziterem nélkül nincs luxusvilla Hollywoodban.
Privát moziterem nélkül nincs luxusvilla Hollywoodban.
Fotó: pinterest.com

A három hektárnyi birtokon található luxusvillában bőven volt hely Lopeznek és két gyermekének, akik a főépületben található tágas nappali, étkező és medencés veranda mellett még kilenc hálószobán, nyolc kandallón, könyvtárszobán, egy 20 férőhelyes mozitermen, valamint egy zene- és táncstúdión kellett osztozzanak. Kattintson a videóra és nézze meg, micsoda kastélytól válna meg Jennifer Lopez!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta