Szabadulnának a boltok a termékektől

Úgy tűnik, a boltok még ezen a héten is szeretnének megszabadulni azoktól a termékektől, amiket a karácsonyi roham miatt felhalmoztak, de most mégis a raktárban porosodnak. Ennek a legjobb módja pedig az, ha megpróbálják olcsóbban elpasszolni őket. Az üzletek másik csoportja pedig meg van győződve arról, hogy az új évben a legtöbben azt fogadták meg, hogy egészségesen élnek, rendszeresen sportolnak, ezért olyan akciókkal készültek, amik tele vannak sportszerekkel, ruhákkal és mindenféle sportos kiegészítővel. 

shutterstock 156467216

Műszaki cikkek

Továbbra is leárazás van az Edigitalban, ahol féláron vehet meg több olyan terméket, amiket karácsonykor lehagyott a kívánságlistájáról, vagy mégsem kapott meg. Ilyenek az aktivitásmérők, a telefonok, klíma, TV, kávéfőzők és rengeteg háztartási kisgép és nagygép. 

A téli kikapcsolódás jegyében az Emagban társasjátékok, sífelszerelés, televíziók és laptopok is akciósak. Amit viszont nem érdemes kihagynia, az minden hónap ötödike, amikor is az újracsomagolt termékeket veheti meg jelentős kedvezményekkel. Ezek például azok, amiket visszaküldött valaki a 14 napos elállási időn belül, aztán leellenőrizték, letesztelték, megtisztították és újra olyanok mint újkorukban, ráadásul a garancia és minden egyéb ugyanúgy érvényes rá, csak éppen olcsóbban hozzájuthat. 

Az Euronicsban újévi TV vásárt tartanak, illetve készletkisöprést, ami gyakorlatilag ugyanazt jelenti, vagyis alacsonyabb árakat. A TV-k mellett a Huawei termékekre van a legnagyobb kedvezmény, több típusú telefon és tablet is olcsóbb néhány tízezer forinttal.

A Mall.hu-n a fitneszé a főszerep, de nem csak a ruházat, vagy az eszközök olcsóbbak, hanem az olyan kisgépek is, mint a gyümölcscentrifuga, de vehet akciós futógépet, aktivitásmérőt, pulzusmérőt és turmixgépet. Összegyűjtötték a Best Of 2016 termékeket is, amik a legkeresettebbek voltak a tavalyi évben, és jól le is akciózták a maradék darabokat. Van közte PlayStation, XBox, de kiderült, hogy a kék walkie talkie és a kompresszorok is nagyon mentek tavaly. 

A Media Marktban 70 ezer forintért vehet már notebookot, az Epson nyomtatókhoz pedig 30 ezer forint pénzvisszatérítés jár, de Krups kapszulás kávéfőzőt is vehet 21.990 forintért, a karácsonyi világítás pedig féláron kapható. 

Hiper és szupermarketek

Az Aldiban ezen a héten a fürdőt és a hálószobáját dobhatja fel. Előbbit egy új zuhanyfejjel, tárolókkal vagy éppen csapteleppel, utóbbit pedig ágyneműkkel, nyakpárnákkal és kifőzhető ágyneműhuzattal, amivel akár egy szállodát is csinálhat a lakásából. De akkor is érdemes ellátogatni, ha éppen bioételekkel kezdené az új évet, ugyanis hatalmas lesz az akciós választék. 

Műszaki cikk, játék és lakástextil kiárusítás van az Auchanban, ahol 600 forinttal lesz olcsóbb a Head&Shoulders sampon, a Zsindelyes házipálinka pedig 900 forinttal kerül kevesebbe. A Dettol termékek 20 százalékkal olcsóbbak, kávéfőzőt 17 százalékkal olcsóbban vehet és talál kuponokat is, például Huawei telefonokhoz és tabletekhez. Vehet Ravensburger termékeket 25 százalékkal, valamint Poppit, Hot Wheels és Barbie játékokat féláron. 

shutterstock 255273031

Az Intersparokban és Sparokban újra lesz vödrös narancsos akció, úgyhogy indulhat a legozás. Az előzetes becslések szerint 5 kg fér a vödörbe, ezért 999 forintot kell fizetnie. Akkor is ha csak a feléig pakolja és akkor is ha több mint 5 kg. Az egésznek a titka a minél kevesebb légüres tér, kis narancsok és hogy használja a vásárlótérben kihelyezett mérleget. Ha leméri és látja, hogy csak 3 kilót sikerült beszuszakolnia a vödörbe és ez bosszantja, akkor ne vegye meg. Ha viszont jól építette fel a narancsvárat, vehet hozzá narancsfacsarót is akciósan 1999 forintért. A héten a Garnier termékek, Domestos és Cif tisztítószerek, Oral-B szájhigiéniai termékek és a Pampers törlőkendők 25 százalékkal olcsóbbak, de rengeteg takarítószer is akciós lesz, vehet akár porszívót vagy gőztisztítót is. Hétvégén a Flora margarin 30 százalékkal, a Vöslauer vizek, a Blend-a-med termékek és a Silan öblítők 35 százalékkal, a Somat termékek pedig 40 százalékkal olcsóbbak.  A hét elején pedig a Delikat ízesítők lesznek 25 százalékkal olcsóbbak, a Persil mosószergél és a Gilette eldobható borotvák pedig 35 százalékkal kerülnek majd kevesebbe. 

Ha az új évben azt fogadta meg, hogy sokat fog sportolni, akkor a Lidlbe menjen szétnézni, ugyanis egész hónapban talál nem csak sportruházatot, de eszközöket is nagyon jó áron. Ráadásul ha esetleg hamarosan új ruhatár kell az életmódváltásnak köszönhetően, arra is van lehetősége, ugyanis a ruhák, sőt sminkek is akciósak lesznek. De 3799 forintért vehet tápértékelemző mérleget, kontaktgrillt 5999 forintért és frissen tartó dobozokat is, vagy akár új csaptelepet a mosogatóra és 1799 forintért elektromos késélezőt is. 

Bár még messze a tavasz, de a Tescoban bevásárolhat mindent, ami a tavaszi nagytakarításhoz kell, vagy éppen barkácsolhat, hiszen a Tesco Basic barkácsgépek 30 százalékkal lesznek olcsóbbak, de egyébként is elég nagy készletkisöprést tartanak, ahol fejhallgatók lesznek 40 százalékkal olcsóbbak, de játékasztalt vagy Tefal serpenyőszettet vagy evőeszközöket is vehet féláron.Egész januárban keserűlikőr vásár lesz, vagyis akciós lesz a Jagermeister, az Unicum, a Becherovka és a Hubertus is. De a pálinkák és párlatok is olcsóbbak lesznek ebben a hónapban, vagyis ágyas és nem ágyas pálinkákat is talál akciósan, sőt minden bikavér is 20 százalékkal olcsóbb lesz. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra