LÁJFHEKK

Menő vagy ciki az előregyártott DIY bútor?

2016. december 8., csütörtök 19:53

A végtelen variációt kínáló moduláris székekben, ágyakban, padokban, asztalokban és gyerekjátékokban utazóSpyntex Kickstarter kampánya annyira sikeres, hogy jóval a lejárat előtt összekalapozták a végcélként kitűzött 30 ezer fontot (kb.10.9 millió forintot), sőt 11 ezer fonttal meg át is lépték azt – írja a felnőtt Legóra emlékeztető, vízálló kül- és beltéri elemekről a trendhunter.com.

Állítólag kényelmes is.
Állítólag kényelmes is.
Fotó: kickstarter.com

“A mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy próbára tegyük a kreativitásunkat. Ez egy fontos része a folyamatnak, mivel a legtöbben általában kész terméket vásárolnak” – mondja a Spyntex termelési osztályának vezetője, Raimonda Klimasauskaite, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a márka zöldbarát bútorai már előrendelhetőek; a gyerek méretű szettek 105 dollárról (kb.31 ezer) forintról indulnak, míg a felnőtt darab 242 dollárnál (71 ezer forint körül) kezdődnek.

“Ez nemcsak egy környezetbarát termék, hanem a mai bútoripar egyik divatdiktátora is. Egy olyan bútor, ami a modern esztétikát ötvözi a tartóssággal. A megfizethető, mégis egyedülállóan innovatív Spyntex 100 százalékban újrahasznosítható kompozit anyagokból készült“ - reklámozza a terméket Klimasauskaite, aki a vele készült interjúban azt is elmondta, hogy egyelőre 9 féle színben dobják piacra a testre szabható bútorlapokat, amiket az applikációnak köszönhetően, egy 3D-s tervező szimulátor segítségével virtuálisan is meg tudnak tervezni a vásárlók, ha akarnak.

A márka szerint nincs többé szükség bútortervezőkre.
A márka szerint nincs többé szükség bútortervezőkre.
Fotó: Vytautas Budrevicius / Facebook.com / Spyn

A márka már júliusban szabadalmaztatta az összes általa kifejlesztett dizájnt és technológiát. Mint a készítők mondják, a termék prototípusának kidolgozása rendkívül bonyolult és hosszú folyamat volt, de még mindig rengeteg munkát vesz igénybe a tökéletesítése és a gyártás optimalizálása. ”A könnyen egymásba illeszthető darabok összeszereléséhez az ingyenesen letölthető Spyntex applikáció nyújt segítséget vagy éppen ihletet” – olvasható a sajtóanyagban. A számtalan variáció közül egyébként nekünk ez a gyerekhinta volt az első számú kedvencünk. Ön mit gondol, menő vagy ciki saját készítésűnek beállítani az előre legyártott darabokból, appok segítségével összeállítható dizájner bútor? A kép alatt megszavazhatja!

Gyerekszobába tudjuk a leginkább elképzelni.
Gyerekszobába tudjuk a leginkább elképzelni.
Fotó: kickstarter.com
326 szavazat 403 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta