LÁJFHEKK

Menő vagy ciki az előregyártott DIY bútor?

2016. december 8., csütörtök 19:53

A végtelen variációt kínáló moduláris székekben, ágyakban, padokban, asztalokban és gyerekjátékokban utazóSpyntex Kickstarter kampánya annyira sikeres, hogy jóval a lejárat előtt összekalapozták a végcélként kitűzött 30 ezer fontot (kb.10.9 millió forintot), sőt 11 ezer fonttal meg át is lépték azt – írja a felnőtt Legóra emlékeztető, vízálló kül- és beltéri elemekről a trendhunter.com.

Állítólag kényelmes is.
Állítólag kényelmes is.
Fotó: kickstarter.com

“A mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy próbára tegyük a kreativitásunkat. Ez egy fontos része a folyamatnak, mivel a legtöbben általában kész terméket vásárolnak” – mondja a Spyntex termelési osztályának vezetője, Raimonda Klimasauskaite, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a márka zöldbarát bútorai már előrendelhetőek; a gyerek méretű szettek 105 dollárról (kb.31 ezer) forintról indulnak, míg a felnőtt darab 242 dollárnál (71 ezer forint körül) kezdődnek.

“Ez nemcsak egy környezetbarát termék, hanem a mai bútoripar egyik divatdiktátora is. Egy olyan bútor, ami a modern esztétikát ötvözi a tartóssággal. A megfizethető, mégis egyedülállóan innovatív Spyntex 100 százalékban újrahasznosítható kompozit anyagokból készült“ - reklámozza a terméket Klimasauskaite, aki a vele készült interjúban azt is elmondta, hogy egyelőre 9 féle színben dobják piacra a testre szabható bútorlapokat, amiket az applikációnak köszönhetően, egy 3D-s tervező szimulátor segítségével virtuálisan is meg tudnak tervezni a vásárlók, ha akarnak.

A márka szerint nincs többé szükség bútortervezőkre.
A márka szerint nincs többé szükség bútortervezőkre.
Fotó: Vytautas Budrevicius / Facebook.com / Spyn

A márka már júliusban szabadalmaztatta az összes általa kifejlesztett dizájnt és technológiát. Mint a készítők mondják, a termék prototípusának kidolgozása rendkívül bonyolult és hosszú folyamat volt, de még mindig rengeteg munkát vesz igénybe a tökéletesítése és a gyártás optimalizálása. ”A könnyen egymásba illeszthető darabok összeszereléséhez az ingyenesen letölthető Spyntex applikáció nyújt segítséget vagy éppen ihletet” – olvasható a sajtóanyagban. A számtalan variáció közül egyébként nekünk ez a gyerekhinta volt az első számú kedvencünk. Ön mit gondol, menő vagy ciki saját készítésűnek beállítani az előre legyártott darabokból, appok segítségével összeállítható dizájner bútor? A kép alatt megszavazhatja!

Gyerekszobába tudjuk a leginkább elképzelni.
Gyerekszobába tudjuk a leginkább elképzelni.
Fotó: kickstarter.com

Ne maradj le semmiről!

249 szavazat 319 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta