Minden, de tényleg minden akciós lesz pénteken

Itt a hivatalos Black Friday ideje, vagyis pénteken gyakorlatilag mindenhol akciósan vásárolhat, már ha tudja mire figyeljen oda. Jól teszi, ha most kihasználja az akciókat és megvesz mindent karácsonyra. Ha online rendel, akkor nemcsak pénzt spórol, de nem is kell karácsonyi zenéket hallgatni az üzletekben, miközben a pokolba kívánja a többieket a szeretet ünnepén. Black Friday után pedig itt a Cyber Monday, ami szintén akciókat jelent, igaz ezt kevesebben tartják itthon. 

Black Friday mindenhol

Az Emagon már reggel kezdődik az akció, a legjobban akkor jár ha gyorsan bejelentkezik, hogy már csak a vásárlásra kelljen rányomnia. Ne csüggedjen ha valamit nem talál, ugyanis napközben is kerülnek ki újabb akciós termékek. A Mall.hu-n is pénteken lesznek akciók, de mivel a kiemelt napra úgy készülnek, hogy már előtte is akcióznak, így nem árt ellátogatni már csütörtökön az oldalra. A Notebook.hu-n 500 féle tablet, notebook és okostelefon lesz akár féláron beszerezhető, de a Bestbyte is várja akciós ajánlatokkal ha műszaki cikket venne.  6000 termék várja a Praktikerben, ahol akár 40 százalékot tud spórolni és a szállítás is ingyenes pénteken. Este hattól tízig a Kikában lesz akciós esti shopping 10 százalék kedvezménnyel, de az akciós újságból is válogathat termékeket. Az Intersparban is lesz idén Black Friday, vagyis kedvezménypéntek, ahol memóriakártyák, Duracell elemeket, pendrive-ot és professzionális szeletelőgépet vehet. A Douglasban 20 százalékot engednek a webshopban minden termék árából és még a törzsvásárlói kedvezményét is érvényesítheti. Ha olyannak keres ajándékot, aki szereti az autóját bütykölni, akkor pénteken itt nézzen szét kedvezményes ajánlatokért. Rajtuk kívül is rengeteg hely ad kedvezmény, ezért érdemes ezt az oldalt böngészni, igaz itt sem teljes a lista.

GettyImages-459674868
Bloomberg / Getty Images Hungary

De nem csak pénteken van Black Friday

A Fashion Days applikációval már csütörtök este elindíthatja a Black Fridayt, ugyanis a regisztrált felhasználók mér 24-én este héttől válogathatnak a kínálatból, asztali gépen pedig este 11 órától lehet csatlakozni az akár 90 százalékos kedvezményekhez. A Corvin áruházban például egészen vasárnapig vásárolhat akciósan több mint 50 üzletben, de a Premier Outlet Centerben is szétnézhet, ahol akár 90 százalékos kedvezményt ígérnek. Ugyanígy az összes H&M áruházban és online is 20 százalék kedvezményt kap egész hétvégén. Az Euronicsban pedig egy egész hetet szántak a Black Fridaynak 5-70 százalék közötti kedvezményekkel és mióta ugye akár ingyen is rendelhet az Amazonról, el ne felejtsen ott is körbe nézni, mert már majdnem egy hónapja erre készülnek és a cyber monday-t sem hagyják ki. Az Extreme Audioban a készlet erejéig lesznek akciók a hétvégén és 15 ezer forint felett ingyenes lesz a házhozszállítás, a Players Room pedig már csütörtöktől elérhetővé teszi az akciós ajánlatokat és az Answear is hamarabb megkezdte az akciózást. A Tesco a Club Card tagoknak ad kedvezményt egész hétvégén. Műszaki cikkek lesznek olcsóbbal, féláron vehet parfümöt, 20 százalék kedvezmény lesz a sportszerekre és a játékokra, de az Auchanban is lesznek akciók csütörtöktől, ahol a LED TV-k mellé még Star Wars plüsst is vehet mindössze 200 forintért.  Jyskben is fekete hétvége lesz, ahol 75 százalékot is spórolhat már csütörtöktől. 

A duplázók

Attól, hogy van, aki múlt héten tartott Black Fridayt, még most is akciózik, ilyen például az Edigitál a maga 45 százalékos őrült napjaival, ahol például az LG G5 telefon 189.990 forint helyett 139.990 forint lesz, de ez csak egy ajánlat a sok közül. A Telekomnál szavazni lehetett, hogy milyen telefonok legyenek olcsóbbak, így pénteken a Samsung S7 és S7 edge lesz majd akciós. Sőt, a Media Markt is tart újra Black Fridayt most pénteken. 

GettyImages-93446410
Tom Pennington / Getty Images Hungary

Hiper és szupermarketek

Az Aldiból mindent beszerezhet, ami a karácsonyi sütikhez kell, így most akár egy főpróbát is tarthat, hogy mennyire bírja a csillámos zselés dekor toll, aztán majd karácsony előtt újra megsütheti élesben is a süteményeket. Még előre elkészített mézeskalácstésztát is vehet, hogy biztosan siker legyen a sütemény. Lesznek akciós gyerekjátékok mint a fa vasút vagy konyha és játékok picit nagyobbaknak, mint a 7999 forintos elektromos darts. Gyerekkönyvek, naptárak, mesefigurás gyermekágyneműk is szerepelnek a kínálatban, valamint adventi koszorúkat is vehet. 

Kipróbálhatja melyik kimérős szaloncukor lesz a kedvence az Auchanban, egy kilót 799 forintért kap.A Mikulás csomaghoz gyakorlatilag minden összetevőt megtalál olcsóbban a héten, ha pedig kihasználja a Black Friday akciót, akkor még egy plüss Darth Vadert is olcsóbban vehet meg, mint egy adag virgácsot.Sőt, még mikulás jelmezt és kiegészítőket is vehet. A Helia-D arckrémek és a Wilkinson eldobható borotvák 20 százalékkal lesznek olcsóbbak és rengeteg játék is akciós lesz. 

Játékot az Intersparban is vehet akciósan, a Playmobil termékek 25 százalékkal kerülnek kevesebbe és itt is megvehet mindent akciósan, ami a sütikhez majd kell karácsonykor, mint például a szeletelt mandula, a sütőélesztő vagy lekvárok.  De rengeteg karácsonyi dekorációs kiegészítőt is talál, sőt pénteken memóriakártyát és felvágottszeletelőt vehet olcsóbban. A hétvégi akcióban a Durillo tészták 35 százalékkal, a Knorr alapok és Ariel mosópárnák 40 százalékkal, a Chio Chips pedig 30 százalékkal keül kevesebbe. A hét elején a Douwe Egberts őrölt kávé 23 százalékkal, a Floraszept termékek 25 százalékkal, a Cologate termékek pedig 30 százalékkal lesznek olcsóbbak. 

Magyar almahét van a Lidlben, sőt meg is kóstolhatja őket néhány helyen és mivel az alapanyagok is akciósak, így akár egy almáspitét is süthet, vagy egy almás rétest, amihez még receptet is talál az akciós újságban. Hogy igazán karácsonyi legyen a hangulat már most megveheti a lakásdekorokat, díszeket és még zenélő hógömböt is talál a boltokban. Szintetizátorokat, gitárt, furulyát, ukulelét és szájharmónikát tud venni a héten, és gyerekruhákból is nagy lesz a választék. 

A Black Friday ajánlatok mellett is talál sok akciót a Tescoban, a szokásos élemiszerakciókban most sok a gyümölcs, azon belül is a citrusok és persze itt is akciósak a hozzávalók a süteményekhez és a Mikulás csomagot is bőven meg tudja tölteni csokoládéval, már ha december 6-ig meg nem eszi. Megjelentek az új tescos szaloncukrok is, idén már marcipános-krémlikőrös, körtekrémes, sárgabarackkrémes, csokoládékrémes és mogyorókrémes szaloncukrokat is vehet. 

GettyImages-459690364
Bloomberg / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek