Kezdődik a Black Friday őrület!

Ezen a pénteken startol el a Black Friday, aminek hiába ez a neve, gyakorlatilag egy hétig tart, sőt, valójában több péntek is beleesik. Idén is az Edigital kezdi, a többiek pedig úgy készülnek rá, hogy akciós hétvégét hirdetnek. A karácsonyra is felkészülhet a héten, sőt mindent bevásárolhat, ami egy jó kis disznótoroshoz kell, akciósan! 

Jön a Black Friday - vagy a Black Friday vetélytársának szánt akciók

Idén is elsőként az Edigital nyitja a Black Fridayt, amin 50-70 százalékos kedvezményeket kaphat egész pénteken több mint ezer termékből, ami számszerűsítve másfél milliárd forintnyi kedvezményt jelent. Hírlevélre kell felíratkozni annak, aki már idő előtt szeretne értesülni az akciókról. Annyit már most is tudni, hogy

  • Xbox One 500GB konzol, kinect érzékelővel, Kinect Sports Rivals, Zoo Tycoon játékokkal 30 ezer forint kedvezménnyel 99990 forintba kerül majd
  • Beko DPY 8405 GXB2 hőszivattyús A++ 8kg-os szárítógép 50 ezer forint kedvezménnyel 109.990 forintba kerül
  • Nespresso- Delonghi Inissia EN80.B kapszulás kávéfőző, fekete 18.990 forint lesz, ez már tartalmazza a tízezer forint kedvezményt és 5000 forint értékű Nespresso kávékupont is kap mellé. 
  • Lenovo P70 kártyafüggetlen okostelefon 20 ezer forint kedvezménnyel 39.990 forintba kerül majd. 

Jövő héten lesz Black Friday az Emagnál, de előtte sem marad akció nélkül. November 15-18-ig lesz akciós hétvége, ahol 50 százalék kedvezménnyel is találhat termékeket. Lesz olcsóbb Lego, férfi és női parfümök, Skechers és Converse cipők.  25 százalék kedvezményt kap irodai kiegészítőkre és számítástechnikai cikkekre is. 

Szerencsések hete van az Euronicsnál, ami azt jelenti, hogy aki szerencsés, az pont azt találja féláron, amit keres. Aki nem annyira szerencsés, az is találhat akciós termékeket, például LG hűtőt akar 40 ezer forinttal olcsóbban, vagy Sencor robotgépet , TV-ket, monitorokat és nyomtatókat. 

A Mall.hu-n akciósak lesznek a fülhallgatók, lesz Sennheiser, Beats, Skullcandy, Monster és Sony is lesz az akciós ajánlatok között. Tavalyelőtt teszteltünk közülük párat, nem kizárt, hogy most már tényleg nagyon olcsón meg is kapja őket.

12.990 forintba kerül a Media Marktban a kapszulás Krups kávéfőző, a Nespresso kedvelői pedig 5-20 ezer forint közötti kávékapszula kupont kapnak ajándékba vásárláskor. 

A Telekomnál is lesz Black Friday, pénteken indul és egész hétvégén tart majd. A pontos akciókat nem lehet tudni, de annyit talán meg lehet kockáztatni, hogy telefonok és kiegészítők lesznek a kedvezményes kínálatban. Még talán tabletek vagy laptopok is kerülnek bele, ez pontosan majd pénteken derül ki bővebben. 

GettyImages-107160689
John Moore / Getty Images Hungary

Hiper- és szupermarketek

Karácsonyi dekorációs termékeket lehet minden mennyiségben vásárolni az Aldiban, főleg olyat, ami világít is. Led fényfüzéreket, Led asztali dekoráció, sőt ledes karácsonyfagömböt is vehet. Van ledes szalagfüggöny és világító ág is. Ha le akarja kötni a gyerekeket addig, amíg nem jön a jó idő, akkor befektethet egy multifunkciós játékasztalba is, amin csocsózhat, pingpongozhat, biliárdozhat, sakkozhat, dámajátékozhat de még karikadobást is gyakorolhat rajta: összesen 12  játékhoz alkalmas, 34990 forintért. Akár a karácsonyi vacsorához is megveheti a hozzávalókat, a Gourmet almárkájú élelmiszerek közül választhat például garnélakoszorút, tőkehalmájat, vagy gourmet mirelitpizzát. 

Szalámikedvelők az Auchanban élhetik ki magukat, ahol a 750 grammos Pick Rákóczi szalámi 1020 forinttal, a 400 grammos téliszalámi pedig 420 forinttal lesz olcsóbb, na meg elég sok desszert és csoki Mikulásra. Na meg a karácsonyi előkészületekhez dekoráció, gyertyatartó, , beltéri világító fa és még tányérszettek is. 30 százalékkal kell majd kevesebbet fizetni az Adidas, Beckham, Beyonce, Celine Dion, Esprit, Katy Perry, Miss Sporty és Playboy deo natural spray-k árából. 

Az Intersparban  disznótorost lehet vásárolni hurkával, rakott nyelvvel, de húsdarálót és hurkatöltőt is vásárolhat. S-Budget és Pascarel fehérneműket 20 százalékkal olcsóbban vehet A hétvégén a Nestlé Ricoré és Carefree termékek lesznek 30 százalékkal, a Panzani száraztészták és szószok 35 százalékkal, a Head &Shoulders samponok pedig 40 százalékkal olcsóbbak. A hét elején 30 százalékkal lesznek olcsóbbak az egy literes Granini gyümölcslevek és a Lenor öblítők, de a Rexona dezodorok árából is 40 százalék kedvezményt kap. 

A Lidlben 6000 forintos vásárlásonként kap egy matricát, ha pedig ötöt összegyűjt, akkor öné Mautner Zsófia és Széll Tamás szakácskönyve. Elég jó az ajánlat, ráadásul 6000 forint értékben vásárolni nem is nagy kihívás egy szimpla hétvégi vásárlás során. Most például simán összejöhet egy egy matricányi, ha a szokásos dolgok mellé például Horvátország ízeit szeretné tüzetesebben megkóstolni. Lesz sajttal töltött burek, dalmát sonka, csevapcsicsa és plejskavica is. Rengeteg desszert lesz akciós, és azok is örülhetnek, akik szeretik a kávét: elektromos kávédaráló és elektromos tejhabosító is lesz a kínálatban. Az Aldihoz hasonlóan itt is akciósak lesznek a karácsonyi vacsorára is beillő termékek, például a Deluxe májpástétom válogatás, desszertek és szalámi. 

Külön oldalnyi kedvezménnyel köszönti akciós újságjában az Erzsébeteket névnapjuk alkalmából a Tesco, bezzeg az én évnapomat még gyakran saját magam sem tudom, mikor van. A karácsonyi sütikhez veheti meg a hozzávalókat már most, vagy még előtte ugyaninnen beszerezhet némi disznótoros hozzávalót is akár. Nagyon menő desszerteket vásárolhat olcsóbban ezen a héten a Tescoból, gyakorlatilag ugyanaz lesz a csokifelhozatal, lesz például Quality Street desszert, amit egyébként nem nagyon tud máshol beszerezni, és olyan csomagok, amilyeneket máshol nem talál, de ha nem édesszájú a gyermeke, akkor az akciós Jégkorszak DVD-ket is megveheti neki . 20 százalékkal olcsóbb lesz a Colgate fogkefe és fogkrém, sőt vehet fogkefét beépíthető fogfehérítő tollal, de ugyanekkora kedvezményt kap minden elektromos haj- és szőrvágóra is. 

shutterstock 133681769
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek