Akciókkal indul az adventi készülődés

A héten a műszaki cikk fronton lesznek a legnagyobb akciók, főleg, hogy néhány online oldal már a játékok akciózását is megkezdte. Ha karácsonyra játékot venne, akkor ezeket semmiképpen se hagyja ki. Indul a Black Friday láz is, sőt már a karácsonyra is készülhet. Na meg a jövő heti újabb kuponos hétvégére is gyakorolhat vasárnap az Alleeban. 

Kuponok

Múlt héten sehol sem tudott kuponozni, ezen a héten viszont az Alleeba mehet november 6-án. A kuponokat innen érheti el és a boltok többségében 20 százalékos kedvezménnyel számolhat, ha el akarja kerülni a jövő heti nagyüzemi kuponozást. 

Műszaki cikkek

Leárazás van az Edigitalnál, ami átlagban 30 százalékos kedvezményt jelent, de vannak olyan területek, ahol ennél jócskán nagyobb kedvezményeket adnak. Például a TV, fejhallgató, hangfal kategóriában ez felmegy 77 százalékra is néhány termék esetében, míg például a fényképezőgépeknél 49 százalékkal olcsóbban is be tud vásárolni, szerszámokat pedig 60 százalékkal olcsóbban is megkap. 

Az Emagban Lenovo notebookokat vehet jóval olcsóbban, például a Z51-70 30 ezer forinttal kerül majd kevesebbe, az Ideapad Y700 változata pedig 31 ezer forinttal olcsóbb. Háztartási gépek hetét is tartanak, ami a szokásosnál több akciós mosógépet (például 22 százalékkal olcsóbb Samsung mosógépet), tűzhelyeket, mikrohullámú sütőket (például 21 százalékkal olcsóbb LG mikrót) légkondit vagy elektromos vízmelegítőt jelent. ha ez még nem lenne elég, okostelefonokat is vehet a HTC Desire 620 például 25 ezer forinttal olcsóbb, a Sony Xperia X Performance 50 ezer forinttal kerül kevesebbe.

shutterstock 285619112

Kompakt és bridge fényképezőgépek akciósak a Mall.hu-n, néhány termékre pedig 5 év garanciát kap, legyen szó porszívóról vagy elektromos sajtreszelőről, gőztisztítóról vagy éppen akciós turmixgépről. 

A Media Marktnál elkezdték a feélkészülést a black fridayra, ennek szellemében most red fridayt tartanak, ami tíz százalék kedvezményt jelent mindenre. Ezen felül ha vásárolni megy, annyi százalék kedvezményt kap pluszban, amennyi piros ruhadarab van önön (maximum 19 százalék), ha pedig elég piros az online vásárlásnál a profilképe, akkor 13 százalék extra kedvezmény jár még önnek. Az LG Oled tévékhez hangprojektort kap ajándékba és akciós 0 százalékos hitelt is felvehet. 

Hiper és szupermarketek

Beszerezheti a szánkózáshoz való télikabátot gyermekének 3999 forintért az Aldiban, de azok sem maradnak akció nélkül, akik ehhez saját kézzel szeretnék megcsinálni a szánkót még az első hó előtt, ugyanis szerszámokat is talál az akcióban. Elindult az adventi készülődés, rengeteg édesség lesz már most akciós, ezekből biztosan nem marad karácsonyig semmi ha most megveszi, de ki mondta, hogy nem lehet csokievéssel készülni a karácsonyra?! Ha mégsem jön be ez az adventi sürgés, akkor vehet egy csomó kiegészítőt például az adventi koszorúhoz, vagy éppen a illatosítót vehet, esetleg kimondottan karácsonyi illatú WC papírt. 

shutterstock 126762269

Pecsenyekacsa és pecsenyeliba várja az Auchanban Márton-nap alkalmából, de libamájat és kacsacombot is vehet. 20 százalékkal lesz olcsóbb minden fagyasztott Bonduelle-termék és Smack instant leves, 25 százalék kedvezményt kap a Mr. Muscle lefolyótisztítók, a Blend-a-med, Blend-a-dent, Oral-B, Neutrogena, Johnson's babatermékek, Signal és Elseve hajápolók árából, míg a Vanish folteltávolítók 450 forinttal kerülnek kevesebbe. Ha nem az éléskamrát töltené fel, akkor látogasson el a ruházati osztályra is, ugyanis megérkeztek a téli termékek, már 10 ezer forint alatt kap télikabátot és a gyereknek is vehet síoverallt.

Egyet fizet kettőt kap akció lesz a Persil termékekre az Intersparban, ahol nem csak a Márton-napra készülhet, de rengeteg sajtot is vehet akciósan, Uncle Bens és Dolmio szószok 20 százalékkal olcsóbbak, az Excellence hajdesték pedig 42 százalékkal kerül kevesebbe a héten, de 37 százalékkal lesz olcsóbb a Surf mosópor is, az Ultimate samponból pedig 1-et fizet 2-t kap akciót tartanak. A hét végén 30 százalékkal lesz olcsóbb a Globus húskonzerv és a Lindt Lindor desszertek, míg a Finish mosogatógép tabletták 35 százalékkal kerülnek kevesebbe. A hét elején a Zewa papírzsebkendőket 35, Maggi alapporokat pedig 40 százalék kedvezménnyel vehet meg. 

A Lidlben is készülhet a karácsonyra, legalábbis a kulináris részéhez talál profi robotgépet 27.777 forintért és nemesacél késeket 1222 forintért, de vehet botmixert, turmixgépet, olajsütőt és racelett grillt is és rengeteg sütőformát a karácsonyi desszertekhez, sőt a tálaláshoz és az asztal díszítéséhez is talál kellékeket. Őszi gombavásár lesz, vehet csiperkét, laskát, shitake gombát és ha télen se mondana le a futásról, akkor a Lidlben talál hozzá funkcionális aláöltözetet és akár futócipőt is, de ha más téli sportot szeretne űzni, ahhoz is talál megfelelő meleg ruhát, sőt még szöges cipőtalpat is, ha mondjuk gleccsert szeretne mászni. 

Akciós gyümölcsök mellett bőséges sajtválasztékkal készül a Tesco a hétre és azok is örülhetnek, akik a hideg időt kihasználva belevágnának a kocsonyakészítésbe, ugyanis akciósak a hozzávalók. A Coca Cola mellé Hamé pástétom jár, és a sörös részlegen is nézzen szét, ugyanis erre is nagy lesz az akciós választék. 30 százalék kedvezményt kap a Nivea arctisztítókra, az Always egészségügyi betétek pedig 20, a L'oreal revitalift krémek és a Listerine szájvizek 25 százalékkal kerülnek kevesebbe. Minden Lego könyv és DVD játék 30 százalékkal olcsóbb, hálóruhák, köntösök és papucsok 20 százalékkal, a Luminarc konyhai tányérok pedig 30 százalékkal kerülnek kevesebbe. 

Egyéb

A Black Friday idén nem egy héttel, hanem egy hónappal hamarabb kezdődik, legalábbis az Amazonnál, akik november 25-e helyett már most elkezdik az akciózást. Naponta változó nagyobb akciók mellett állandó kisebb kedvezményeket is talál az oldalon a műszaki cikkektől kezdve a ruhákon át a kiegészítőkig. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra