Megtanítjuk a profi stencilezés titkait!

Az utóbbi évek egyik kedvelt DIY tevékenysége a stencilezés, ami alapvetően egy baromi egyszerű műfaj - gondoltam én, amikor nekiláttam otthon művészkedni az egyedileg rendelt stencilemmel. Az eredményt ma már műfű fedi – nem véletlenül. A lényeg, hogy nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, és az ember hiába tanulmányozza a YouTube videókat, nem biztos, hogy összejön az áhított minta. Ami nemcsak annak tükrében fájdalmas, hogy utána nézheti az elrontott művét, hanem mert sokba kerülnek a stencilek és a festékek is.

De hogyan lehet jól stencilt készíteni? Mi a titka a megfelelő felvitelnek? Hogyan lehet elérni, hogy a minta ne legyen foltos? Mikor nem folyik meg a festék? Miért nem érdemes drága stencilt venni, és tényleg nélkülözhetetlen-e a stencilecset? 

20160803 115802
Hobbyművész

Mindezekre a kérdésekre választ kap, ha eljön a Dívány következő DIY-kurzusára, melynek végén egyrészt egy kész tárggyal távozik, másrészt pedig minden információt és tudást megkap, hogy hogyan készíthet otthon önállóan is csodákat.

A tanfolyamot a VI. kerület Nagymező utcában tartjuk, a Művészellátó boltjában október 22-én 10-14 óra közt. A jegyvásárláshoz kattintson a linkre! 

HOBBYMUVESZ LOGO R
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek