Leonard Bernstein egykori lakásában él Jessica Chastain

Nemcsak a neves divattervező, Marc Jacobs engedte be otthonába az Architectural Digest szerkesztőit, hanem Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője, Jessica Chastain is, aki az 57. utcában található, pazar New York-i otthonát mutatta meg a lapnak.

A közel 300 négyzetméteres, négy hálószobás duplexet 5.5 millió dollárért (kb. 1.5 milliárd forintért) vásárolta meg a vörös színésznő, aki a divatszakmában ismert párjával, Gian Luca Passi de Preposulóval él a viktoriánus kori épületben. A luxuslakást Jesse Carrier és Mara Miller rendeztek be a párosnak.

Nem az Élet fája, vagy a Segítség című filmek 39 éves sztárja a ház egyetlen híressége: a színésznő és párja új otthonában 1974-ig a West Side Story zeneszerzője, Leonard Bernstein élt. Rajta kívül a ház lakója volt a kabarélegenda Bobby Short, a színész Larry Storch, Lynn Redgrave, és a Hitchcock féle Psychóból ismert Vera Miles is.

“Amikor megtudtam, hogy milyen művészek és színészek éltek itt korábban, beleszerelmesedtem a házba” – magyarázza Chastain, akinek nemcsak egykori színiiskolája, a Julliard van az elegáns lakástól pár percre, de a kedvenc éttermei is. “Karrierem elején nem engedhettem meg magamnak, hogy ilyen szép helyen éljek. Nem túlzok, mikor azt mondom, hogy egy szoba méretű lakást osztottam meg két másik egyetemistával. Nagyanyám küldött hetente 20 dollárt tésztára” – emlékszik a fotókhoz készült interjúban zöld Ralph Lauren bársonykanapén üldögélve a kezdeti nehézségekre a színésznő. “Ez a lakás éppen olyan merész és szép, mint az új tulajdonos“ – mondja a lakberendező, aki szerint a színésznő már az ingatlanközvetítőnél is kizárólag kandallós lakásokat volt hajlandó megnézni. Ide kattintva még több képet talál a nőies lakásról!

Oszd meg másokkal is!
Mustra