LÁJFHEKK

Ünnepel a csődbe ment Palóc Nagyker

2016. szeptember 30., péntek 16:58

Egy hete járta be a sajtót a hír, hogy csődbe ment a CBA keleti bástyája, a Palóc Nagyker Kft. A cég már jó ideje nem tudott fizetni a beszállítóknak sem, de közel félszáz boltot újranyitottak, hogy a meglévő árukészletet kiárulják, a bevételből pedig talán lehetőség lesz arra, hogy legalább az ott dolgozók elmaradt bérét kifizessék. Szóval a helyzet drámai, ráadásul a CBA is jogi lépéseket fontolgat velük szemben, hiszen CBA franchise-ként nyitottak ki az üzletek, holott a CBA már felbontotta a szerződését a céggel.

És hogy mindezt hogyan kommunikálja az üzletlánc a boltjaiban? Születésnapot ünnepel:

De vajon milyen szuper születésnapi ajánlatot talál abban az üzletláncban, ahol néhány dolgozó annak ellenére próbálja eladni a nem létező árukészletet, hogy még az augusztusi fizetésük egy részét sem kapták meg, és csak reménykednek, hogy talán most a bevételből legalább a jogos járandóságuk egy részéhez hozzájutnak? Nem, nem hatalmas végkiárusítással, hogy mindenki ott tobzódjon és megvegye a nagyon akciós, végkiárusítás alatt álló termékeket minél hamarabb, hogy a ki nem fizetett munkavállalók mielőbb a pénzükhöz jussanak és új munkahelyet keressenek ahelyett, hogy egy csődbe ment vállalkozásban dolgoznak lelkiismeretesen. Hanem 2000 forint feletti vásárlás esetén 20 százalék kedvezménnyel. Mint a Magyar Nemzet beszámolója rámutat, ennek megfelelően nem is tudnak ezek az üzletek forgalmat generálni.  A pofátlanság csimborasszója pedig az oda biggyesztett kacsintós szmájli. 

Az ügyben kerestük a Palóc Nagykert is, de a cikk megjelenéséig nem kaptunk választ. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta