Tanulja meg a kopott stílust!

A kopott bútorok vagy kiegészítők menők, ezekkel van tele a Pinterest, erről csacsognak a csajok a fórumokon és Facebook csoportokban. De valójában mit takar a shabby chic kifejezés, és hogyan kell ezt csinálni? A kopottan sikkes és stílusosnak fordítható irányzat jellemzője, hogy matt festékeket és viaszt használ, kopottas hatást alakít ki akár új bútoron is, amitől az úgy néz ki, mintha már öreg és szakadt lenne. Ez megjelenhet az ajtókon, asztalokon, vagy bármilyen felületen,akár a padlón is.

A megvalósítására számos módszer és technika létezik, mi most egy négy órás tanfolyam keretében szeretnénk megtanítani, hogyan és miként lehetséges ilyen tárgyakat készíteni. A tanfolyam során készítünk képkeretet és füzetet, megmutatjuk, hogyan érdemes és javasolt használni az un. krétafestékeket, mit tud a krétaporos spray, és mivel antikolhatóak a tárgyak. Ha érdekli, hogyan festhet akár magasfényű bútort egyszerűen mattra és sikkesen kopottra, akkor nálunk a helye!   

A foglalkozást október 8-án 10:00 órától tartjuk, a Hobbyművész üzletében, a Budapest, 1085 Üllői út 32 szám alatt,  A foglalkozás 10-14 óráig tart. A tanfolyamhoz mindent mi biztosítunk.Jelentkezéshez kattintson! 

További tanfolyamok időpontokkal 

  Október 22 - Stencilezés

  November 5. Üvegékszer készítés 

  November 19 - Kalligráfia - a szépírás tudománya

 December 3 - Pirográfia 

 December 17 -  Furoshiki, japán csomagolástechnika

Ha érdekli valamelyik tanfolyam, kérjük küldjön egy e-mailt nekünk, és értesítjük az indulás előtt!

Sunday coffee break #sunday #camdenmarket #chabbychic #londonlife #coffeebreak #pinky

A photo posted by Caroline Latini (@carolinelatini) on

  Hogy, ne csak az elméleti tudást szerezze meg, ezért készítünk egy képkeretet, ami tökéletes lesz a gyakorlásra, valamint egy jegyzetfüzetet, ami kitűnő ajándék lehet bárkinek. Ha tetszik, de változtatna, arra is van lehetőség, mi csak az irányt  mutatjuk meg, aztán önre bízzuk a kivitelezést! 

20160922 095237
HOBBYMUVESZ LOGO R
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek