LÁJFHEKK

És az ön kutyájának van már külön szobája?!

2016. szeptember 16., péntek 14:04

A kutyák és más kis kedvencek családtagok. Sokaknak egyenesen olyanok, mintha a gyerekeik lennének, márpedig ha az ember gyerekének jár egy saját hálószoba, akkor miért ne járna a kutyájának is? Egy Reddit felhasználó posztolta a fotókat, amik azt mutatják be, hogy nagynénje (valószínűleg hasonló indíttatásból) alakított ki a kis csivavájának egy igazi Harry Potter szobát.

A nő tanárként dolgozott, majd nyugdíjas lett és ennek örömére úgy gondolta, hogy a lépcső alatti kis tárolóból mini hálószobát készít, ahova  a család csivavája visszavonulhat aludni, vagy ha egy kis magányra vágyik. A szoba berendezéséhez a Harry Potterből merített ötletet és tényleg úgy is néz ki a lakosztály, mint egy rendes háló ággyal, komóddal és dekorációval és olvasólámpával. Mondjuk azért egy TV még simán elfért volna, hogy a kiskutya agárversenyt  nézhessen éjjelente vagy az Animal Planetet. De mint a galériában is látszik, a kisállatot művészettel is ellátták, Cassius Marcellus Coolidge Pókerező kutyák című képének reprójával díszítették a szobáját. Dícséretes odafigyelés a részletekre, ennél jobban már csak néhány méretes, parkban sétálgató csirkecomb tetszhetne neki jobban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta