Így készíthet betonkaspót!

Egy szép őszi délelőtt tartottuk meg a Dívány első DIY tanfolyamát, ahol mindenki a betonozás titkaira volt kíváncsi. Volt aki párjával érkezett, mást a férje lepett meg a tanfolyammal. A lényeg azonban, hogy elindult a Dívány wokshop-cunamija, melynek során a már említett betonöntéstől az egyedi fa ékszerek készítésén át a pirográfiáig mindent kipróbálunk. Készülünk a karácsonyra is, mert mi is minden évben átéljük, milyen nehéz praktikus, kedves, személyre szóló ajándékokat alkotni. 

A betonozáson mindenki nagyon lelkes volt, főleg miután rájöttek, hogy mennyire egyszerű dolog a betonöntés - alapszinten- mert ezt azért lehet fokozni! Így nagyjából három óra alatt készültek el a kaspók, melyeket kifestettek és fóliával dekoráltak a résztvevők. 

Szeptember 24-én újabb workshopot tartunk, ahol fából készült ékszereket lehet alkotni. Ha szeretne egy vagy több tuti darabot, ha érdekli, mit tud a chalkpaint spray, vagy meg akarja tudni, mi is az egyáltalán, akkor ott a helye! 

Azoknak, akik az mi kurzusunkról lemaradtak, de otthon azért szívesen kipróbálnák a betonöntést, készítettünk egy videót, amit megnézve biztosan sikerül kaspót, vagy más betontárgyat készíteni. 

HOBBYMUVESZ LOGO R
Oszd meg másokkal is!
Mustra