LÁJFHEKK

Szeretne iPhone 7-et? Most fillérekből csinálhat magának!

2016. szeptember 9., péntek 12:31

A napokban bemutatott iPhone 7 legtöbbet vitatott újítása, hogy nincs már rajta hagyományos csatlakozó a fülhallgatóhoz: aki ezentúl zenét akar hallgatni a telefonján, ezt már csak úgy tudja megtenni, ha az Apple saját lightning csatlakozót használja vagy egy spéci, ilyen csatlakozóval felszerelt fülhallgatóval, vagy egy megfelelő átalakítókábellel.

Ebből csinált viccet egy dizájnstúdió, ami tervezett egy kis tüskét, amit a jelenlegi iPhone-tulajdonosok a készülékükbe helyezve örökre betömhetik az audiocsatlakozót, hogy úgy érezzék, mintha a legújabb telefon lenne a birtokukban.

Az alap iPhone 7 pontosan akkora, mint az iPhone 6S, így valóban megtévesztő lehet a hasonlóság a két telefon között, ha betömjük a jack-csatlakozót. A készülék belsejében természetesen már más a helyzet, az új telefon sokat fejlődött technikai oldalon, erről részletesen az Index cikkéből tájékozódhat.

animation-1.gif

A Nicer stúdió találmánya természetesen fiktív, sajnos nem lehet megvenni, de ha mindenképpen szeretne megszabadulni az Apple által elavultnak tartott csatlakozótól, akkor ezt úgy is megteheti, ha akkurátusan egy darab gyurmát vagy fogpiszkálót tömköd a telefonba, és íme, máris nem tudja használni többé a csatlakozót! Csak aztán ne csodálkozzon, ha nem tud zenét hallgatni

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta