Tuti ötleteket keres az Electrolux!

Augusztus 15-én indult el az idei Electrolux Ideas Lab, melyre mindenki nevezhet, akinek van egy jó ötlete azzal kapcsolatban, hogyan lehet az ételeket finomabbakká és egészségesebbekké, a főzést pedig fenntarthatóbbá tenni. Ha ezek a dolgok önt is foglalkoztatják, szeret főzni, és vannak új ötletei, akkor nevezzen, mert a fődíj 10 000 euró, és egy lehetőség arra, hogy megvalósítsa ötletét üzleti vállalkozásként is! Tavaly a növénytermesztő vízforraló sikerét kellett meglovagolni, ráadásul a magyarok többször is kerültek már a döntőbe. 

Az Electrolux Ideas Lab versenyre bárki nevezhet, a siker receptje pedig bármi lehet, az okostelefonos alkalmazásoktól kezdve az élelmiszermegosztó programokon és apró konyhai trükkökön át egészen az átgondolt üzleti stratégiákig. „Az Electrolux Ideas Lab arra inspirál, hogy kreatívan és a megszokottól elszakadva gondolkozzunk háztartásunkról és életünkről. A programmal a kreativitást ünnepeljük, és megadjuk a lehetőséget az ötletek továbbfejlesztéséhez” – mondta Jonas Samuelson, az Electrolux elnök-vezérigazgatója.

Az Electrolux Ideas Lab versenyre bárki nevezhet, aki elmúlt 18 éves. Nevezni egyénileg vagy két fős csapatban, 2016. augusztus 15-től október 3-ig lehet. A nevezők ötleteiket egy 30 másodperces – akár telefonnal felvett – videó formájában, egy rövid szöveges leírással kiegészítve a www.electroluxideaslab.com weboldalra tölthetik fel.

A legjobb 50 ötletet 2016. október 18-án mutatja be az Electrolux, a Top 10-et november 17-én, a győztest pedig november 28-án hirdeti ki. A nyertes ötlet megalkotója 10 000 euró összegű főnyereményt vihet haza, és még egy utazást is nyer Stockholmba, Európa egyik start-up fővárosába, ahol az Electrolux vezetőitől és a legsikeresebb skandináv start-upok megalapítóitól minden segítséget megkap ahhoz, hogy ötletét továbbfejlessze, és akár elindítsa annak megvalósítását is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek