LÁJFHEKK

Senkinek sem kell Frédi és Béni háza

2016. augusztus 12., péntek 12:01 |

Nemcsak Gwyneth Paltrow vitte le New York-i apartmanjának árát a gyorsabb eladás érdekében, de erre a trükkre kényszerült a kaliforniai Hillsborough hegyoldalban található, Flintstone Ház néven ismert ingatlan tulajdonosa is, akinek évek óta nem sikerül megszabadulnia a mályvacukorszerű amorf villától.

Megértjük, hogy senki nem akar beköltözni.
Megértjük, hogy senki nem akar beköltözni.
Fotó: wikipedia.org

A 253 négyzetméteres, három hálószobás, két fürdőszobás ingatlant a zillow.com szerint 1996-ban 800 ezer dollárért, körülbelül 222 millió dollárért sikerült eladni és tavaly ősszel került megint a piacra, akkor még 4.2 millió dollárt, 1.164 milliárd forintot kért érte a tulajdonosa. A csekély érdeklődésre való tekintettel a ház árát 3.7 millió dollárra, 1 milliárd forintra vitték le idén februárban, majd a napokban újra változtattak az áron és már 3.2 millió dollárért, 887 millió forintért is túladnának a furcsa ingatlanon.

Justin Biebert eltudjuk képzelni egy ilyen helyen.
Justin Biebert eltudjuk képzelni egy ilyen helyen.
Fotó: wikipedia.org

Az akkoriban újszerűnek számító technikával készült buborékházat házat William Nicholson tervezte 1976-ban, de már a 80-as évekre annyira megrongálódott, hogy több helyreállítási kísérlet után végül a San Francisco-i építész, Eugene Tsui vállalta a felújítását, többek között ekkor kapta az eredeti törtfehér árnyalattól eltérő mély narancs színét is. Egyébként hasonló stílusú házakat tervezett a tavaly elhunyt magyar származású, francia építész, Antti Lovag is a 20.század második felében. A videóra kattintva megnézheti, hogy milyen nyomasztó belülről egy ilyen kőkorszaki ház!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta