Ha iPhone-t szeretne, eljött az ön hete!

iPhone és iPad is lesz a héten jó áron, de olcsók lesznek az alkoholok is, felturbózhatja a lakását, vehet akciós sminkcuccokat és az iskolakezdéshez szükséges könyveket is beszerezheti, akár féláron is. 

Kuponozás

Igaz, egy-két hétig kuponok nélkül maradt, de ennek most vége, ugyanis vasárnap az Allee-ban 20 százalékos vasárnapot tartanak nagyjából 80 boltban, de kedvezményesen tud enni is. 

Műszaki cikkek

LG Oled TV-ket vehet az Extreme Digitalban olyan kedvezményekkel, amikkel akár százezreket is spórolhat. HP notebookokra is nagy a kedvezmény, és még egy fülhallgató és laptoptáska is jár a vásárláshoz. Az ügyes ajánlatok között 20 százalékkal olcsóbb Bosch kávéfőzőt, 42 ezer forinttal olcsóbb iPad Air 2-t és 70 ezer forinttal olcsóbb iPhone 6 plust vásárolhat, és ahogy vége az EB-nek, most már a magyar válogatott  Football Heroes névre keresztelt miniatűr fröccsöntött mását is majdnem féláron, 790 forintért tudja megvenni. 

Az Emagnál is akciósak az LG és a Samsung TV-i, sőt itt is talál jó ajánlatot iPhone-ra. Az SE modellből a 16 GB-os 158.900, a 64 gigás pedig 198.900 forintért kapható, ráadásul ajándékba kap még bellé egy Beats fülhallgatót is, amit egyébként 28 ezer forintért tudna megvenni. Az iskolakezdési akció pedig nemcsak füzeteket és körzőket jelent náluk, hanem laptopokat, tableteket, sőt még kávéfőzőket is, nyilván, ha túl korán kezdődne a nulladik óra. 

A Mall.hu-nál is az iskolakezdés pörög, amibe náluk sem csak a matrózblúz meg a tornadressz került bele, hanem menő gyerekruhák és -cipők, na meg laptopok, tabletek, sőt még háztartási gépek is. Ezen felül dobogós ajánlatokkal is készültek, a bronz termékeket 10, az ezüsttel jelzett dolgok 20, az arannyal végző termékek pedig legalább 30 százalék kedvezményt kaptak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy bőven találnak még ennél nagyobb kedvezményeket is, legyen szó mennyezeti lámpáról vagy hajformázóról. 

GettyImages-465204240
Bloomberg / Getty Images Hungary

Hiper- és szupermarketek

Ha nem a Szigeten megy az Aldiba, hanem a szokásos közelibe, akkor ott grillezéshez talál akciós húsokat és sajtokat (mondjuk ugyanezt pont a fesztiválon is megveheti, és ott még nem is kell a grillezéssel bajlódnia, mert megcsinálják ön helyett a profik). A Sziget után a fővárosban maradt fiatalok is megvásárolhatják innen a szuvenírt, például egy parlamentes 3D kirakóst, vagy éppen Rubik-kockákat. Kapható olyan gurulós bőrönd, ami nem fekete, hanem mintás, vagyis nem kell majd a reptéri csomagkiadásnál totál lepakolni húsz másik fekete egyenbőröndöt, míg meg nem találja a sajátját. Iskolakezdésre dizájnos jegyzetfüzetekkel és menő gyerekruhákkal készülhet, míg a nyári emlékek tárolásra vehet akciósan fotóalbumot vagy éppen képkeretet. 

Az Auchanban Dreher sört vehet 195 forintos darabáron, ha a négyes kiszerelést választja, de a tömények között is talál egészen jó akciókat. A fél literes Unicum például 454 forinttal, a 7 decis Finlandia 300 forinttal, az ugyanilyen kiszerelésű Ballentine's whisky pedig 609 forinttal lesz olcsóbb és a Hilltop borok is 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Ha pedig ennek hatására kedvet kap egy házibulihoz, akkor féláron vehet 2in1 seprűt, ez egy olyan szerkezet, ami egyszerre tud seprű és felmosó is lenni. 

Tefal termékekért az Intersparba érdemes menni, mert 30 százalék kedvezményt kap akkor is, ha például serpenyőt vagy ha vasalót szeretne venni. A Naturpur lisztek 20 százalékkal, a kalocsai paprikakrém pedig 30 százalékkal lesz olcsóbb, de Traubit 37 százalék kedvezménnyel, Bomba energiaitalt pedig 35 százalékkal olcsóbban vehet. A hét végi akciókban ezen a héten 25 százalékkal olcsóbb Nivea arcápolási termékeket, 20 százalékos kedvezményes Libresse termékeket vehet. Rovarirtókért 25 százalékkal, Bref termékekért pedig 35 százalékkal kell majd kevesebbet fizetni.  A hét elején pedig Pampers törlőkendőkből kap 30 százalék, a Rexona termékekből 35 százalék kedvezményt, illatgyöngyöt meg 33 százalékkal olcsóbban vehet. 

A Brit szigetek ízeiből válogathat a Lidlben, lesz ír rib eye steak és cheddar sajt, és még sör is. Kismamák figyelem, rengeteg babatermék lesz akciós, úgy mint olajok, pelenkák, fürdetők és törlőkendők, de akár kímélő mosószert is vehet, na meg persze babaruhákat. Feldobhatja az egész lakást különféle akciós kiegészítőkkel, akár a fürdőszobába, akár a konyhába vásárolna, de ezen a héten a kreatív hobbijaihoz is talál eszközöket. 

Iskolakezdés és takarítás hete van a Tescoban, de folytatódik a kiárusítás is, vagyis a lakberendezési, műszaki és ruha részlegen is akár 70 százalékkal olcsóbban adnak néhány terméket. 20 százalékkal olcsóbbak a Lucullus fűszerek, a Hellmann's majonézekhez pedig egy elég menőnek tűnő, kenyérszeletet mintázó fém uzsonnás táskát adnak ajándékba. Rengeteg Tesco Finest termék lesz akciós a fűszerektől a csokin át a teákig, és több kozmetikai cikk is olcsóbb lesz, úgyhogy érdemes mostanra időzíteni az izzadásgátló, hajfesték, sampon és testápoló vásárlást is, sőt a falfestékekre és a barkácstermékekre is nagy most a kedvezmény. A felfújható ágyak 30 százalékkal, hozzá a pumpák 30 százalékkal, a kisállat kiegészítők pedig 20 százalékkal olcsóbban kaphatóak.  

Egyéb

Augusztusban a készlet erejéig 20 százalékkal kevesebbért veheti meg a szemsminkeket a Body Shopban. Az iskolakezdésre a Libriben is készülhet, ott 20-50 százalékkal olcsóbban vehet könyveket. 

shutterstock 223200148
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra