LÁJFHEKK

Kívül rózsaszín, belül sárga Eva Longoria eladó villája

2016. augusztus 11., csütörtök 19:29

Míg Gwyneth Paltrow a Coldplayes exével, Chris Martinnal közösen vásárolt New York-i ingatlanán kíván túladni a válás miatt, addig Eva Longoria Hollywood Hills-i villájára unt rá annyira, hogy már 1,3 millió dollárért, azaz kb. 392 millió forintért is megválna tőle – írja a Variety.com. Az 1924-ben épült mediterrán házat a Született feleségek egykori sztárja Tom Cruise Laurel Canyonban található luxus telkére cserélte le még tavaly szeptemberben, a színész rusztikus stílusú villája pedig 11,4 millió dollárba (3,2 milliárd forintba) fájt Longoriának.

Kívül rózsaszín a színésznő 20-as években épült villája.
Kívül rózsaszín a színésznő 20-as években épült villája.
Fotó: Sotheby's International Realty

Ebben az erősen Született feleségek-hangulatú, kívül nagyon rózsaszín, belül nagyon sárga, három hálószobás villában 2005 óta élt a 41 éves színésznő, aki a kritikusok szerint jobban tette volna, ha az eladás előtt azért valamennyire felújíttatja a lenyűgőző belmagasságú tornácos házat, aminek így az értéke nem sokat nőtt az elmúlt 10 évben. A házhoz ugyanis 1,1 millió dollárért jutott hozzá, bár talán még így is nagyobb eséllyel kel el, mint például a közelben található Flintstone ház.

Tágas tér és a divatból kiment színek uralják Longoria házát.
Tágas tér és a divatból kiment színek uralják Longoria házát.
Fotó: Sothesby's International Realty

A környező hegyekre egyébként szinte az egész házból panorámás kilátás nyílik. A Sotheby's ingatlanos oldalán meghirdetett 340 négyzetméteres épületről, amihez árnyékos loggia és három fürdőszoba is tartozik, ide kattintva nézheti meg az összes fotót.

Nem túl vidám a nappali sem.
Nem túl vidám a nappali sem.
Fotó: Sothesby's International Realty

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta