LÁJFHEKK

Így nézhet ki Oszaka betépve

2016. augusztus 7., vasárnap 12:11

Pszichedelikus urbanista videóra hívta fel a figyelmet a designboom.com szerkesztősége a közelmúltban. A több, mint négy perces, apokaliptikus kisfilmben japán második legnagyobb városát és kereskedelmi központját, Oszakát láthatjuk egy olyan organikus világként, amelyben a fizika törvényei és a gravitáció sem igazán létezik.

Belemerültünk a látványba.
Belemerültünk a látványba.
Fotó: facebook.com/qnqaujik

Az oszakai betondzsungelt a shigai kortárs művész, Aujik alakította egy egészen kiszámíthatatlan trippes világgá, a látványos végeredményt pedig az elektronikus műfajban utazó Daisuke Tanabe zenéje teszi még szórakoztatóbbá. A 2011 óta alkotó Aujikot állítása szerint a híres Katamari Damacy nevű videójáték, a metabolista építészet valamint a sushi rajongók körében jól ismert gunkan inspirálta a videó elkészítése alatt. Kattintson a videóra és nézze meg, hogy hogyan képzeli el az apokaliptikus városi világot a japán művész!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta