LÁJFHEKK

Ebben a lakásban élt Gwyneth Paltrow és Chris Martin

2016. augusztus 6., szombat 08:00

Míg Taylor Swift havi 15 millió forintért bérel magának lakást New Yorkban, addig az életmód guruként is aktív színésznő, Gwyneth Paltrow úgy igyekszik felgyorsítani a New York-i Tribeca negyedben található lakásának eladását, hogy saját, Goop nevű oldalán is meghirdette a Coldplayes exével, Chris Martinnal közös ingatlant.

Csajos lakásban élt Chris Martin New Yorkban.
Csajos lakásban élt Chris Martin New Yorkban.
Fotó: goop.com

A 43 éves színésznőnek úgy tűnik, hogy sürgős az ügy, mivel körülbelül két millió dollárral levitte az árat, így 14.250.000 dollár helyett most már csak 12.850.000 dollárba, azaz 3, 6 milliárd forintba kerül a három hálószobás, három és fél fürdőszobás, terasszal és könyvtár szobával felturbózott lakás.-írja a Dailymail.co.uk.

Az éteri, fehér, levendula, szürke és ezüst árnyalatokban úszó giccses otthont egyébként a neves New York-i belsőépítészpárossal, a Roman and Williamssel közösen rendezte be Paltrow, így olyan extrák is járnak a lakáshoz, mint a Chesney klasszikus márvány kandallója vagy a Venini féle csillár. Kattintson a videóra és nézze meg, hogy milyen lakástól kíván megszabadulni a székhelyét Los Angelesbe áttévő színésznő!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta