Alsógatyát húzni a matracra menő vagy ciki?

Az olyan élelmesebb divatházakhoz hasonlóan, mint a Ralph Lauren, a Tommy Hilfiger vagy a Michael Kors, természetesen a Calvin Klein is jó ideje árul ágyneműket is. Az amerikai márka a napokban dobta piacra legújabb, pamut ágynemű kollekcióját, ami már most óriási sláger a közösségi oldalakon – hívja fel a figyelmet a 90-es évek ihlette termékre a nylonmag.com.

A bugyihoz hasonló gumírozást kapott.
A bugyihoz hasonló gumírozást kapott.calvin klein

A modern ágynemű feltételezhetően a szexi kampány miatt lett annyira népszerű, de a sikerben az is közrejátszhat, hogy a semleges, sötét és egérszürke valamint fehér színeket kapott szettet egyértelműen a Kate Moss és Mark Wahlberg által divatba hozott jellegzetes, vastag gumis-Calvin Klein logóval ellátott pamut fehérneműk és annak reklámja ihlették.

A márka jól láthatóan az ágyneműknél is hű maradt a védjegyévé vált fiatalos és minimalista vonalhoz, a vásárlók kedvük szerint kombinálhatják majd egymással a szürke lepedőt például a fehér takaróhuzattal.A szokatlan ágyneműkollekció már kapható a márka New York-i üzleteiben, augusztus elsejétől viszont már megrendelhető lesz a webáruházból is, ahol várhatóan 120 dollárt, 34 ezer forintot kérnek majd a Calvin Klein alsónadrághoz hasonló ágyneműért. Ön mit gondol a divatház legújabb ötletéről: menő még az ágyneműn is vastag CK-logós gumicsíkkal villogni, vagy bénán néz ki az alsógatyába húzott matrac? Szavazzon! 

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1255) (1367) Ciki!
Mustra