70 emelet magasságban csúszdázni egy üvegcsőben menő vagy ciki?

Júniusban nyílt meg Los Angeles-ben a Skyslide, egy ijesztőnek tűnő csúszda, melyet a U.S. Bank 72 emeletes épületének felújításakor építettek a 70. és a 69. emelet között. A merész vállalkozók ugyanis az épület falán kívül vezetett, 300 méter magasban induló üvegcsúszdán juthatnak le az egyik kilátóteraszról a másikra, azaz a csúszdázókat tényleg csak egy (biztonsági) üveg választja el a mélységtől. Ehhez csak az kell, hogy kifizessék a borsos 33 dolláros (9400 forintos) árat (bár ebben már benne van a kilátóteraszok díja is). Bár elsőre még az elszántabbak is nehezen indulnak neki a 300 méteres mélység felett, de egyre többen panaszkodnak arra, hogy az egy emeletnyi csúszás túl rövid, tulajdonképp unalmas. A csúszda sikerét azért némileg beárnyékolhatja, hogy máris történt egy baleset, még ha nem is olyan, amitől mindenki retteg: az egyik vendég alatt leszakadt a bokáját törte, mert érkezéskor beakadt a lába a zuhanást felfogó puha szőnyegek közé, úgyhogy épp perli a Skyslide üzemeltetőit – írja a Huffington Post. A hajtás után mutatjuk, milyen a mélység felett csúszdázni!

A többi vendég inkább a Tripadvisoron ad hangot elégedetlenségének, ott jelenleg ötből két ponton áll a csúszda értékelése, ami baromi sovány.

Alábbi Instagram-videókon egyébként bokatörést nem fog látni, csak vidáman csúszkáló embereket a mélység felett:

Lassítva egy hasonló (a férfi arcán azért nem az tükröződik, hogy nagyon unja magát):

És a végére egy remegősen induló delikvens:

Meh. Slide was ok. The view was better run the slide but still a fun experience

Steve Cardenas (@stevecardenaspr) által közzétett videó,

De ennyi izgalom után tényleg meg kell kérdezzük: ön szerint menő-e 69 emelet magasságban egy üvegcsőben szánkázni lefelé a mélység felett, vagy inkább ciki és csinálja, akinek két anyja van? 

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2331) (1299) Ciki!
Mustra