Ide költözik majd az Obama család a Fehér Házból

Az elmúlt években Michelle Obama modernizálta a Fehér Ház ebédlőjét és egy 100 milliós étkészletet is tervezett az átmeneti rezidenciára. A közelgő elnökválasztásnak köszönhetően azonban hamarosan új otthon után kellett néznie az Obama családnak.

Ebben a házban fognak élni Obamáék.
Ebben a házban fognak élni Obamáék.mcfadden-group.com

Az új ház, ha nem is teljesen olyan mint a Fehér Ház, azért valószínűleg megfelel a négy tagú családnak, akik a Washington DC-ben található Kalorama szomszédságában találtak rá az 1920-as években épült, 761 négyzetméteres ingatlanra –írja a housebeautiful.com a házról, amin a Mark McFadden ingatlanügynökség adott túl mintegy 6 millió dollárért, 1, 699 milliárd forintért.

Vajon átrendezik majd a tökéletesnek látszó nappalit?
Vajon átrendezik majd a tökéletesnek látszó nappalit?mcfadden-group.com

A kilenc hálószobás házat ki is bérelhette volna a család havi 22 ezer dollárért, 6,2 millió forintért. Ez az opció azért merült fel az ingatlanosokban, mert az Obama család nyilatkozata szerint bizonytalan, hogy hol élnek majd a jövőben, de 2018-ig – lányuk érettségijéig – biztosan Washingtonban maradnak.

Íme az egyik hálószoba a kilencből.
Íme az egyik hálószoba a kilencből.mcfadden-group.com

A sarki családi ház előző tulajdonosa egyébként Bill Clinton egykori sajtótitkára és vezető tanácsadója, Joe Lockhart volt. A videóra kattintva (0.25-től) körbejárhatja az Obama család legújabb palotáját, de kíváncsian várjuk, hogyan rendezi majd át a jó ízléséről híres elnökfeleség.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek