Szürke mackónadrág, koktélalapanyagok és ventilátorok akciósak a héten

A foci EB akciói az utolsókat rúgják, de azért a Hervis még ügyesen meglovagolta a magyar vonatkozást a szürke melegítőnadrág akciójával. A boltok többsége inkább kánikulára készül, gyakorlatilag mindenhol tud venni akciós ventilátort, és minden akciós újságban talál néhány tippet, hogy milyen koktélt keverjen. 

Kozmetikai cikkek

A Rossmannban Happy Hour van minden nap reggel és este, amikor az alkalmazáson keresztül vásárlóknak nemcsak 10 százalék kedvezmény jár, de még nyerhetnek is egy iPhone 6s telefont. Gyakorlatilag minden nagy márkát negyedáron vehet meg ilyenkor, ugyanis a Nivea, Garnier, Fa, Astor, Rexona, Baba, Axe, Palmolive, L'Oreal, Dove, Blend-a-Med, Oral-B, Domestos, Schauma, Naturland és Lirene termékek is 25 százalékkal olcsóbbak. A parfümök közül a Karl Lagerfeld parfümöt 47 százalékkal olcsóbban, 4499 forintért, a Nicki Minaj parfümöt féláron, 1999 forintért, a Puma férfi parfümöt pedig 60 százalékos kedvezménnyel lehet 1999 forintért megvásárolni. 

A Drogerie Markt applikációját is megéri letölteni, mert azon tárolhatja a kedvezményes kuponokat és a hűségkártyáját is ki tudja váltani vele. 50 hűségpontért cserébe például olyan kupont kap, hogy a női kéz- és testápolók, valamint a szőrtelenítő termékek 25 százalékkal kerülnek kevesebbe. 

Műszaki cikkek

Az Edigital online áruháza megújult, ezt pedig kedvezményekkel ünneplik meg. Néhány mobiltelefon és mosógép 36 százalékkal, kerti és barkácsgépek 32 százalékkal, háztartási kisgépek pedig 29 százalékkal lesznek olcsóbbak. És elkezdődtek a klíma akciók is, ahol 129. 990 forinttól vehet split klímát - ha akar

A Media Marktban az LG 4K tévék mellé Délonghi kávéfőzőt kap ingyen, de a Délonghi kapszulás kávéfőzője is akciós lesz; Lenovo notebookot pedig már 79.899 forintért is tud vásárolni. 

Az Euronicsban szintén a kánikulára készülnek rengeteg akciós ventilátorral és mobil klímával, ami abból a szempontból valóban ésszerű megoldás, hogy - ahogy az már évek óta lenni szokott kánikulában - a klímaszerelőknek annyi munkájuk van, hogy ha nem rendelte meg őket időben, már csak ősszel számíthat hűvös lakásra. Készletkisöprést tartanak az áruházakban, ami  azt jelenti, hogy például Samsung Galaxy S6 Edge telefont 30 ezer forinttal vehet olcsóbban. 

A Mall.hu-nál is extra kiárusítást tartanak, nemcsak a háztartási gépek és az elektronikai cikkek, de játékok és sporteszközök is akciósak, ráadásul vannak olyan termékek, amikhez ajándékot is adnak. 

GettyImages-465204240
Bloomberg / Europress / Getty

Hiper- és szupermarketek

Mindenfajta grilltermék lesz akciós ezen a héten az Aldinál. A pácolt húsoktól kezdve a fűszereken, szószokon át a mustárkülönlegességekig tényleg mindent megtalál, amit csak fel lehet tenni egy grillsütőre, a  kertet pedig akciós led-füzérrel vagy solap lámpával is kivilágíthatja. Ezen a héten Amerika hetet tartanak, ahol 2990 forint lesz a szendvicssütő, de vehet steaket, csípős csirkeszárnyat, hamburgerzsemlét, bagelt, sőt még amerikai jégkrémet is. Az Aldi prémium Gourmet termékeiből is akciós lesz néhány, sőt vannak olyan termékek is  heti kínálatban, amivel a Bátor Tábort lehet támogatni (bár erre szívből ajánljuk a menő zenekaros pólósorozatukat). Gyakorlatilag az egész Vape termékcsalád akciós lesz, a szúnyogokon kívül a hangyákat, kullancsokat, csótányokat és darazsakat is távol tarthatja. 

Sörakció van az Auchanban, ami remekül kiegészíti a grillakciót. Utóbbin belül csevap és mics jellegű grillert vehet. Nemcsak a sörök, de a ciderek, és a tömények is akciósak lesznek, illetve kaphat néhány koktéltippet is. A Dove tusfürdők és dezodorok 35 százalékkal olcsóbbak, a Fa termékek 25 százalékkal kerülnek kevesebbe. A Fructis termékekért, L'Oreal arcápolókért és hajfestékekért, Dove Derma Spa termékekért és Ambre Solaire napozótermékekért 30 százalékkal kell kevesebbet fizetni. Itt is klímaakció van: toronyventilátor, léghűtő, mobil és split klíma is akciós lesz (ha nem tudja, melyiket vegye, egy kis segítség itt). 

Női és férfi nyári ruhák akciósak a Lidlben, ahol a strandolásra is fel tud készülni. Lesz strandszőnyeg, függőágy, gyereksátor, elektromos hűtőtáska és mobil hangszóró is. A nagy melegben a kertet is gondozni kell, ezért a locsoláshoz szükséges felszerelések is olcsóbbak, de több barkácsszerszám és energiatakarékos Led világítás is lesz a boltokban. 

A kánikulásra készül az Interspar is, úgyhogy lesz akciós ventilátor itt is, sőt még medencét is vehet, na meg akciós lesz a sör is, amit be lehet hűteni. A Pannónia sajt szerelmesei örülni fognak, hogy 37 százalékkal kerül majd kevesebbe kedvenc sajtjuk. 30 százalékkal olcsóbbak a Garnier termékek, 35 százalékkal pedig a Palmolive tusfürdők. A hét végén 40 százalékos kedvezményt kap az Apenta és a Vanish termékekre, 35 százalékot az Ariel mosóporokra, és 30 százalékot a Friskies állateledelekre. A hét elején 40 százalékkal kell majd kevesebbet fizetni a Knorr levesekért és pörköltkockáért, 1800 forinttal lesz olcsóbb a Bravos kávé, de 30 százalékkal kerül majd kevesebbe a Jar mosogató, 35 százalékkal pedig Colgate fogkrémek és fogkefék. 

A kertészeti termékekre 20 százalék kedvezményt kap ezen a héten a Tescoban, vagyis kényelmesen élvezheti a hétvégi grillezést, amihez ehhez a héten is talál egy csomó akciós terméket. A Tihanyi camambert 40 százalékkal, a Tesco Grana Padano sajt 36 százalékkal kerül kevesebbe. A Garnier Ultra Doux termékekért 25 százalékkal kell kevesebbet fizetni, az X-epil termékek pedig 20 százalékkal olcsóbbak. A társasjátékokért pedig 30 százalékkal kérnek kevesebbet, úgyhogy ha mégis rossz az idő a nyaralás alatt, irány a Tesco. 

shutterstock 341493428
Shutterstock

Egyéb

A Mall.hu-nál a kerti játékokat kezdték akciózni, felfújható és vízi játékokat, gyerekmedencét és gumimatracot tud vásárolni. A Butlersben három bútor vásárlása esetén a legolcsóbbat féláron kapja, az Ikeában pedig a Hemnes kollekcióból kaphat kedvezményeket az, akinek van Ikea Family kártyája. A Hervisben a futócuccokra akár 38 százalék kedvezményt kap. Az üzlet remekül lovagolta meg az EB-lázat is, a szürke melegítőnadrágokból adnak 10 százalék kedvezményt. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra