LÁJFHEKK

Wellnessüdülő lett a Glastonbury fesztiválból

2016. május 29., vasárnap 10:10

Úgy látszik, hogy a brit fesztiválozók körébenmár tényleg nem menő hálózsákkal és gumicsizmával nekivágni a szezonnak, egyre inkább igény mutatkozik arra, hogy luxuskörülmények között pihenjék ki a fáradalmakat a vendégek. Legalábbis erre következtetünk abból, hogy a világ egyik leghíresebb fesztiválján, a Glastonburyn extravagáns Pop Up Hotelt nyitnak kényelmes ágyakkal, napozóterasszal és saját úszómedencével. Luxuskemping felsőfokon a hajtás után!

A koncertek alatt felszedett mocskot és verejtéket forró zuhannyal csapathatják le a látogatók, de a négy hálószobás lakosztályhoz központi fűtés és kényelmes vendégágy is tartozik. A wellness szállóra emlékeztető lehetőségeknek természetesen megkérik az árát, egy "sima" puccos sátorért 1995 fontot, azaz 826 ezer forintot kell fizetni az öt napos fesztivál alatt, egy felturbózott, jurtaszerű sátorért 5995 fontot, 2,4 millió forintot kérnek, míg a “Tenthouse Suite” névre keresztelt lakosztályért 13 ezer fontot, 5,3 millió forintot kell kicsengetniük a tehetős fesztiválozóknak - írja a Daily Mail. Kattintson a galériára és nézze meg, mi nem lesz a Szigeten. Még. Nekünk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta