Akciófigyelő: Olcsó ugrálóvár és medence gyereknapra, bőröndkészlet a nyaralásra és rengeteg TV

A gyereknapra a legtöbb nagyobb bolt rendesen felkészült. Úgy tűnik az idei év slágere az ugrálóvár és a medence, de ha nincs ekkora kertje, akkor maradhat az olyan klasszikus megoldásoknál is, mint a Lego. A foci eb láz még mindig tart, vagyis ezen a héten is akciósak a TV-k, na meg a sörök, illetve valamiért a hét akciós sztárja a trappista sajt, ami két üzletben is majdnem féláron lesz megvásárolható. 

Gyereknap

A legtöbb játékbolt felkészült a gyereknapi dömpingre és kedvezményekkel is készültek. Van, ahol csak 10 százalék körüli akciókba futottunk bele, de például a Játéknet, a Játéksziget vagy a Régió játék oldalain talál komolyabb akciókat. A kínálatból az egyik kedvencünk a Messi dekázó szett, ami egy drágább verziója a szappanos vízből készült buboréklabdázásnak, ehhez ugyanis egy speciális zokni jár, meg speciális buborékfolyadék, így 3000 forint körüli árból tud a gyerek játszani a szappanbuborékkal. Az Emagnál pedig gyakorlatilag minden témában talál valami akciósat legyen szó gyerekruhákról, bicikliről, társasjátékokról vagy ugrálóvárról. 

Az egyik legjobb ajándékot az Aldiban láttuk azoknak, akiknek nagy kertje van és a gyerekeket kánikula idején sem akarja megfosztani a szabadtéri játéktól. A szivárvány élménymedence egyszerre medence, csúszda és még játszani is lehet benne 12.990 forintért. De felfújható matrac, labda, tollasszett, focikapu és búvárszett is szerepel a kínálatban. Az Auchannál 999 forint lesz a Jégvarázs, Angry Birds, Star Wars vagy Verdás gyerekpóló, amit azonnal le lehet enni akciós jégkrémmel vagy mogyorókrémmel.

Az Auchanban a kertbe vehet gyerek ülőgarnitúrát is, békás vagy katicás napernyővel, asztallal és két székkel, de olcsóbb lesz a karúszó, az intelligens gyurma, de lesz olcsóbb bicikli, sőt mini segwayt is vehet, igaz ez már nem olcsó mulatság. A kertbe pedig az akciós medencék valamelyikét tudja megvenni. Az édességek mellett sportkamerát és gyerekruhákat is vehet. 

Fa játékkészlet, tollaslabdaszett, roller, hinta és Crocs papucs is szerepel a Lidl gyereknapi kínálatában, de néhány vízparti játékot és  és felfújható ugrálós állatot is tud venni. A legmenőbb kétségkívül az ugrálóvár, ami egyben kosárlabdapalánk is és 12.222 forintba kerül. 

Az Intersparban a Lego és Duplo akcio mellett roller és gokart is lesz a gyerekeknek, sőt a Mattel termékek egy részéből is lejön 30 százalék, ami azt jelenti, hogy ennyivel olcsóbban jut Barbie babához. 

Dömperrel, csokikkal és más édességekkel készülnek a Tescoban, de olcsóbb lesz a homokozóvödör, homokozótalicska, hinta és a csúszda is. Nagyobb gyerekeknek lehet focikaput és elektronikus darts táblát is venni. A kimondottan gyereknapi katalógusból választhat Jégvarázs hercegnőt, Barbie babákat 30 százalék kedvezménnyel, elektromos repülő drónokat féláron 8490 forintért, de a Lego és a Monopoly is akciós lesz és mesekönyvek. Nagyobbaknak USB-s magnó és olyan kiegészítők is beszerezhetőek, amiktől jobban megy a számítógépes játék, mint például a kimondottan erre tervezett egér. 

A Libriben  és a Bookline-on még mindig tart a gyereknapi könyvakció, néhány darab mesekönyv akár 80 százalékkal is olcsóbb lehet. A Mall.hu-n már 200 forint alatt is talál gyerekjátékot, de például a kisvakon fa vonat kirakós 44 százalékkal lesz olcsóbb, míg a melegítésre is képes unikornisért 36 százalékkal kérnek kevesebbet, míg a Media Marktban régi generációs Xboxot lehet beszámítani, ha felújított, vagyis refurbished Xboxot vásárol. 

stockfresh 1229947 child-girl-on-colorful-balls-playground-high-
Stockfresh

Műszaki cikkek

Az Edigital extra akciókkal készül csütörtöktől, az ígéretek szerint több száz termék lesz akciós, Például 40 ezer forinttal olcsóbban, 109.990 forintért vehet Whirpool klímát, de sok szerszám is akciós a héten, ráadásul még mindig tart a TV vásár is, vagyis még mindig 0 százalékos THM-mel tud 20 hónapos futamidővel kölcsönt felvenni ha új tévét szeretne. Az Emagnál május 27-ig minden nap más termékek lesznek akciósak 24 órán keresztül, de  Asus Zenfone akció is lesz a héten, na meg maradt a TV vásár. A Media Makt is olcsóbban tartja még a tévéit. 

Hiper és szupermarketek

Az Aldiban az utazásé és a nyaralásé a főszerep ezen a héten, vehet bőröndszettet, úti fogkefét, hajszárítót és még a vízparti nyaraláshoz is talál kellékeket. Akciós lesz kedvencének az etetőtál, alomlapát és a szőrápoló kefe és rengeteg kutya és macskaeledel lesz akciós. 

Az Auchan is készül a nyaralásokra, bőrönd és utazótáska választékban úgy tűnik verhetetlenek. Ezen kívül a Finish mosogatgép tabletták, Garri növény tápoldatok 25 százalékkal lesznek olcsóbbak. 

Tovább folytatódik a fociláz a Lidlben, most a söröket szerezheti be, na meg megismerheti a résztvevő országokat étel szempontjából. A svéd meccsen húsgolyót ehet, az angolokét fish and chips-et majszolgatva nézheti, németeknél perecet, olaszoknál mirelit pizzát ehet és még a desszerteknél is talál nemzeti különlegességeket (lásd: tiramisu). Ha pedig az ismerősöket is áthívná mindehhez, akkor beszerezhet vendégágyat vagy felfújható matracot. A legjobb focis termék is eddig a Lidl-é, a focilabda alakú és mintázatú virsli nélkül egy meccs sem lesz ezek után az igazi. 

shutterstock 291306266
Shutterstock

A Sparban ne hagyja ki a Tolle trapistasajt akciót, ugyanis 43 százalékkal lesz olcsóbb, mint szokott, de a Mozzarella Italia is 36 százalékkal lesz olcsóbb.  Wok, tészta, gyömbér és fűszerek is akciósak lesznek a héten, hogy jobban megismerje ázsia ízeit. Az Univer ketchup 27 százalékkal, a Rio Mare Soft Paté pedig 28 százalékkal olcsóbb. A Vanish termékek 35-, a Syoss 30-, az Essence Ultime hajápolási termékek pedig 50 százalékkal olcsóbbak és akkor még a hétvégi akciókról nem is beszéltünk. Ekkor ugyanis a Panzani szószok és tészták 35-, Dove és Axe dezodorok szintén 35-, O.B. tamponok 30-, a Toffifee desszertek pedig 25 százalékkal kerülnek kevesebbe.   Hét elején pedig a Pick tálcás csomagolt szalámik 20 százalékkal, a Pepita ostya 25 százalékkal, a Pampers pelenka pedig 30 százalékkal lesz olcsóbb. 

20% kedvezményt kap az F&F márka darabjaira 2500 forint értékű vásárlás felett a Tescoban, a Persil mosókapszulákra pedig 35 százalék kedvezmény jár. A csomagolt szeletes sütemények is 20 százalékkal olcsóbbak ha gyereknapra egy kis sütivel is készülne, ugyanígy a fánkok árából is 20 százalékot engednek. Itt is akciós lesz a Mozarella Italia sajt, itt 30 százalékkal kerül majd kevesebbe, de ne aggódjon, ugyanannyit, azaz 139 forintot fizet érte itt is és a Sparban is. A trappista pedig 44 százalékkal olcsóbb, az ára viszont pontosan ugyanannyi mint a Sparban. De 32 százalékkal olcsóbb lesz a Maasdamer gouda sajt is valamint a President Camambert sajt is. 

Egyéb

A kertet a Mall.hu-ról tudja most akciósan berendezni, ugyanis napernyők, medencék, kerti bútorok vagy kerti tó medence is kapható olcsóbban. Az Edigital is beszállt a bőröndös akcióba, náluk Samsonite bőröndöket és utazótáskákat lehet akár 18 ezer forinttal olcsóbban megvenni.  Az Opticworldben pedig a tavaly szemüvegkeretek készletkisöprése zajlik, ez azt jelenti, hogy 60 százalékkal olcsóbban kapja a keretet és a dioptriás napszemüveglencse is féláron kapható. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek