LÁJFHEKK

3D-s papírkutyára pakolni menő vagy ciki?

2016. május 17., kedd 10:07

Egy életnagyságú 3D-s papírkutyával szeretne betörni a lakberendezési piacra a madridi székhelyű Milimetrado kreatív csapata, Emilio Alarcón, Alberto Alarcón valamint a műszaki fejlesztésekért felelős Pablo Cruz, akik elsősorban a fenntarthatóságra és a környezetbarát filozófiára szeretnék helyezni a hangsúlyt szerethető termékeikkel – számol be a design-milk.com a Chucho (kiskutya) fantázianéven futó tárolóról.

A nem csak gyerekszobába illő darabot jelenleg négyféle verzióban lehet beszerezni: van francia bulldog, tacskó, labrador és csivava is, de a dizájnerek azt tervezik, hogy újabb fajtákat is piacra dobnak majd a közeljövőben. A kisebb kütyük, bizsuk vagy könyvek tárolására kiválóan alkalmas strapabíró papírkutya az ötletgazda elmondása szerint egy öt milliméter vastag, nagy szilárdságú, kettős hullámkartonból készült, amiért a típustól és színtől függően 29.95-49.99 eurót (körülbelül 9345-15.579 forint) kérnek a márka online áruházában. Ön mit gondol az efféle szobadíszekről, menőnek találja a kutyabolondokra fókuszáló tervezők ötletét, vagy inkább ciki ennyire kutyabolondnak lenni? Szavazzon!

3D cardboard dog organizer Chucho 02
Fotó: milimetrado.com
739 szavazat 802 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta