LÁJFHEKK

Ugorjon be szaunázni a Burger Kingbe, ha Finnországban jár

2016. május 17., kedd 15:04

Míg a KFC rántottcsirke ízesítésű körömlakkban utazik, addig a Burger King egyik Helsinkiben található gyorséttermében megnyílt a világ első fast-food Spa részlege, azaz egy kiváló minőségű audióberendezéssel, plazma tévével, PlayStation 4 játékkal valamint trendi zuhanyzóval és öltözővel felszerelt szauna, ahol akár 15 ember is együtt izzadhat, ha akar. – számol be a businessinsider.com a finnek meglepő húzásáról.

Burger King logós szauna Helsinkiben.
Burger King logós szauna Helsinkiben.
Fotó: Facebook / Restel

“Először azt képzeltem, hogy ez egy teljesen abszurd ötlet, de kiderült, hogy csak számomra az. Idén ez volt az egyik legérdekesebb munkám, annak pedig kifejezetten örülök, hogy a világon elsőként csinálhattuk ezt meg. “ – mondja a tervekkel megbízott finn belsőépítész, Teuvo Loman a szokatlan árukapcsolásról.

A zuhanyzóba még nem rendelhet hamburgert.
A zuhanyzóba még nem rendelhet hamburgert.
Fotó: Facebook / Restel

A gyorskaja birodalom vendégeinek egyébként a szaunában sem kell koplalniuk, mivel ebben a helyiségben is lehetőségük van hamgurgert és sült krumplit falni, a későbbiekben pedig egy tabletes rendszert szeretnének majd kialakítani a rendelések leadására.

* #aamiainen #aamusauna #homeofthewhopper #burgerking #helsinki #sauna

Una foto publicada por @vekkuliina el

Bár számunkra valószínűleg elképzelhetetlen az ötlet, azonban a szauna a finn kultúra egyik kulcsfontosságú része, olyannyira, hogy az ország mindössze 5,3 millió lakosára 3,3 millió szauna jut, amit úgy kell elképzelni, hogy nemcsak az otthonokban, de az irodákban, gyárakban, sportközpontokban, sőt földalatti bányákban is találhatóak szaunák az országban.Nem véletlenül tartja úgy egy régi finn közmondás, hogy ha már a szauna sem segít már, akkor az alkohol sem fog.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta